VAEKKON JOULU <3
...niin pittää ne housunpuntit kopistella puhtaaksi juhulan lähheisyyvetä huolimatta. Mitä me välitettään vaekka terrorit hilluu. Pijetään huumori mielesä ja katellaan asijoita siltä paremmalta kantilta.
***
Tietenki asija on juur noin kun sanovatten. Matkalaesten vessan sotkemistahan tämä. Ja tämä paskominen on semmosta ettei satu siihen reikään, joka kuulema tuolla itässä on käötössä.
***
Satunnaenen lukija varmaan ihimettellee mistä se tännään mahtaa puhaltaa? Paremminki myrskyvää joka suunnasta. Saatavat on muuttunu veloksi ja päevä yöksi, kova pehemijäksi eikä muutenkaa homma hurraeta kerijää.
***
En tiijä. Pikkuhilijaa oon opetellu sanomisen mahtija. Vaen tuskin mie opin , vanaha ukonraato. aevo kiertää ympyrrää ja sormi sotkee miten sattuu. Tuota siinä sitte järkeenkäöpää tekstijä.
***
Toesaalta ohan se niinki, että mikä se on niin järkeenkäöpää? Ei mikkää! Toesilla vaen on maenetta ja menestytä. Novviisipoekija ei notteerata. No, mitä välii???
***
Ihampa tuo tippa tulj silimään kun luvin avviisita että rikkaalla onkii ollunna ankijjaa tuo elämä. Lapsuus varsinnii. Kielletty leikit ja liekkö nälässäki pijetty. Aena on pitäny olla menestys mielessä. Mutta kun pääsi rahanmakkuun, niin lissäähän sitä haluvaa. Pojastahan tuli milijonääri. Seon tuo sisu kun pelittää. Sitäpä en kerro kuka kysymyksessä. Se ei tarinassa niin tähellistä.
***
Paskat siihen tohtoriksi tarvii olla liäkär. Nehän on tohtoreita maestereita melkein jokaenen. No, kyllä kae se putkimieskin on palakkasa ansaennu, aenaki eläkkeen.
***
Valeheppuvahan ryykää joka alalle. Lampaan vaatteissa mennään ittijään tyrkylle, vaen kun asija palijastuu sujen hampaat on samarijalsesen kurkussa.Eihän se tuo Pukki jutskakaan päevänvalua siejä. Valleenkaapu hartijoella ja puhe valetta. Hekoheko! Vaen mikä minnoon tuomihteen kun en oo tuomari. Viemäriksihän oon omijaan.
***
KIITOKSET KAEKILLE JOTKA OUTTE MUN HÖPÖTYKSIÄ SEURANNEET <3 TOIVON, ETTÄ ON OLLUT EDES MUUTAMALLE MIELEEN <3 PARASTA JOULUA JA HYVVÄÄ TUURIJA V, 2019. <3 OIVA