...mittää se Vappuki selevitettiin ku pyhät pojat. Ny sittä kiel pitkällä vuotellaan Jussia. Siihenhän ei joo kun huijjaus. Jussinahan se riemu repijää. Muisti uusiutuu ja voe lähtä puhtaalta pöyvälta.  Sittepä seuraavaksi  suakkii oottaa Joulupukkija.

Kyllä se on yhtä oottamista tämä immeisen elämä. Muillahi kuin tiineillä akkoella. Niillähän se onnii tottaalista.Sanovat.. en oo kyselly!!

Tietennii jos varsinnaesseen oottamisseen voe ittesä valijastaa kun alakaa oottaa lotossa jättipottija. Se on kuitennii sitä nykyvään niin muojissa oleva pätkäoottamista. Ja se on paha asija. Jos on kestolotto nii joka helevetin viikko saa vonkata ihiettä tapahtuvan. Ja jos ihtijään tojella haluvaa kurittaa se pittää kaksi kertaa päevässä Kenottaa. Taoti on sillon rooninen.

Sillon jos onkelma pyörähtääki yht äkkijä polliittiselle foorumille. Alakaa oottaa hallituksen pöllähtämistä. Se ei niin heleposti tapahukkaa. Ja jos niin ikävästi sattusi käömään niin sehän mennee koko oottaminen kaavokseksi.

Sehän taas on hallittematon tila. Mutta toesaalta eipä tarttisi ootella. Siinä lyhenee ajat ja muut aekaa mittaavt kritteerit. Sillä kun ei tarvii ootella aeka lyhenee kertalinttaoksella. Sillä onhan jo maalimansivu tietty, että oottavan aeka on pitkä. Vaen ootellaan niin tullee täötettyvä se immeisen eämän tarkotus. -O-2.5.2014