...tuli unissaan harrastettua. Käväsin äkkilähöllä Veenuksessa. Suakel kun ol kova reissu. Niin ku tiijättä ei sinne hetkessä hipasta. Matkoohan on monta melekeetä ja vielä huikonen päälle. Jonnillaesella raketillahan sinne oli pakko mennä, kun eijoo sinne tietä teheneet, eikä rappusija.

No, se tässä eijoo olleellista miten tuonne mänin. Poekkeetulohan olkii heleppuva. Alamäkkeenhän sitä tulla vohkassee niin kovvaa kun on vaen sietuva. Olj miten olj niin vaohti olj kyllä melekomoenen.Ilimakehässä meinasi ohtanahka pallaa, vaen kummasti kesti.  Matkahan ei kummonen, sitä tulla vötköttää avaruuvessa   meleko iissti kun ei oo siellä sitä ilimaa, hengittääkki piti lähtiissä varastoon.  Hienosti mänj, vaen suakel kun liian myöhään alon jarruttee, niin kävhän se perseeseen kipijästi kun mätkähin muahan. Onneks olj paksusti lunta, niin se vaementi. Sehän kesäaekaan oesi alakanu henkijä ahistaa se maahan tulo..

Ettäkö mitä siellä Veenuksessa? Voe pojat! Arvasin että tuommosta kysyttä. Vuan vikkuutan vuan, että sehän on tottuus että naeset tullee Veenuksesta. Niin suattaahan tuo vihijasta jotta totta on. Eipä tuolla äijjiä näkynnä.

Joo, en ala kertuva mitä siellä näky. sen vaen sanon, että PALIJO! vieläkkii on silimä kovana kun kahtuva tihirustin. Eiollunna paha reissu. Matkaelu avartaaja ja varsinnii luajentaa! Täötyy sanuava, että totta se on!

Tämmöstä höpötystä tänä aamuna, huomenna ehkä toesenlaest, tae sitte ei!-O-4.2.2014