...huutaa monenlaesta juttuva. Arvaellaan niitä ja näetä ja levitellän olematonta aehetta. Keksitään jokin joka ei pie paekkaasa, Väetetään jopa, että jotaki ejistystä oesi taevaanrannalla tapahtunu. Kyllä taevaanrnnalla ei mittää uutta. Sama keskiaekanen pimmeös verhuvvaa kaekkijen mielenmaesemmaa. Molotohovit (kuka tietää mitä neon?) on sielun  akkunassa. Ei ees sissäesessä lampussa oo valua. Energija loppunu ja lamppu palanu. Vae pitäsköön sitä siirtyvä ölijylamppuun. Vuan liekkö tuon väliä.

Piäkytkintä eijoo olemassa immeisellä - eikä sulakkeita. Seon räeskettä kun piuhat lyö läpi. Siinon ukkoset lastenleikkiä.. Piuhat on rättieristeellä ja oekosulukuva räpsii tämän tästä. Vaen siitäpä ei kantsi murhetta kantaa. Tuota kuormaa jo raahata muutennii tarpeeksi.

Tijatterihan seon nykysi monelle kova sana.Onneksi ei oo meikäläenen eksyny niihin synninkarnevaaleihin. Se oesi varmaan vaekijjaa suaha semmosija syntejä anteeksi. Näehen nykysten kansaki on jo mahottomuus. Se aasinselekä voe napsahtaa katki.

Tämä kesäaekahan kovin kiimasta aekaa moni rento kaveri on hypänny taas akanlumppujen ansaan. Suakeli alakaa tuo meedijan rääpiminen vituttaa. Tekemällä tehhään juttuja suurella rahalla. Houkutellaan huoria virittään ansoja julkuille. Näetähän on jo palijo. Sitte kun ansa laokijaa, niin jättilööpissä paheksuttaan , että voe kaohija kun on rietasta. ..Ja taas kassa kilisee.

No, pensseli vaen korijaan kätteen ja uutta maalija sutimaan.Taevaanrannassa riittää sutimista vaekka meitä tyhyjäntoemittajia on jo lukematon määrä.  -O-‎5.‎8.‎2013