lauantai, 11. marraskuu 2017

TARIJOLLA

Sehän tuo Ylämummo leikkii nuihen ilimojensa kanssa. Ei tiijä mitä millonki tarijuvaa . Eikä taija se yhenvertasuuskaa totteutua. Toesille jatkuvaa kessää ja meitsit pannaan kärsiin se tuhannet tuiskut ja pahat ilimat! Seon taas kylymää luppeissa-
***
Ei meikkää haettaes musta joulu eikä valakija piisissä. Ei vaen satu piisiä olemaan minkää sortin.  Runokonit laokkovvaa ja kovvaa. Äijä kanottaa selläässä ja koettaa jarruttaa vaen eihän koni oo aoto. Se vaonti kiihtyy ku koepi liikkuu. Jarruva ei oo vaen ilimastoenti pellaa. Onneksi tuuli tuo ja vie -että sillee!
***
Pippurisumute säästettään joulun jäläkeiseen aekkaan. Miehellä mekko päällä. Nyt immeiset vuatii tilille petoksesta. helekkeri! Eekai se  naesen mieheksitulo/ ja päinvastoin niin paha. Eihän läheskään aina asiat oo miltä näyttää. Mielikuvitusta kun käyttää pääsee totuuden torille.
***
Ei haetta oesi ku kosmeettinen. Naesen viisaos vaen pääsisi niinkuin väheksymättä essiin, sieltä irtoparran takkaa. Ei tarvihe hakija joomiestä meistä ukkoista hakija . Halleluijjaa noteerrataan heti. Kun se miehen suusta irtovaa!
***
Luvin ny koortinaatit väärin. Eihän se viisaan  tarvii olla liikekannalla, vaen tähti seoraa ku hae laevvaa. Mittää vaevaa siitä ei viisaalle sykerry. Ompahan niin ku hakupäällä. Ja kuten tiijetään etsivä löytää ja anovalle annetaan, jos vaen ehot täöttyy.
***
Mäni sitte mihin vaen. Pubin päällähi tähti loestaa kirkkaana että viisaat voe saapua luo. Kalija ei maestu, mutta viina tekkee kaoppasa. Viinahan on viisaan juoma. Sen jo Biplija on sanonu. Mikäs se on viisaan lipittää litkuva. Talo tarijuvaa Kippis! Tae vaekka firman piikkiin!

Kommentit

Ladataan...