No helevetti! Johan tässä onki ollunna rattosat ajat. Suatanna kun ensin luulee ja sitte ei ennää luule! Eikään tuo ies nukuttanna? Tuntu että pörhistelleen siinä alakaa jos työkseen värkkejjää olemattoman kera.
***
Lisäksi avviisija kun lukkee, niin jopa on meleko varmaa että sitä riemastuu ennenku saa raohotuspiikin? Yksi lehti kertoo yhtä ja toenen toesta. Ratkase siinä sitte kukas on oekijassa. Nuo toemittajat rahan tuntevaa sakkia.

***
Seon tämä eläkelläesen olo niin rattosaa, ettei aena tiijä onko jotaki teheny vaen eikö mittää. Ylleesä ei mittää.Vaen ohan sitä siinäe.
***

Korvaki pillijä huutaa ja vihilooki tympijästi. Eiköön tuossa aottasi se korvakynttilä? Ei tarvitte kameroella rassaotua ahtaesiin putkiin. Se mahtasi olla helepompi homma imasta korvakynttilällä vaekku veke? Kiinalaenenko se on joskus hoksannu? Tiijä, mutta näen oon lukenu.
***
Ummetuksessaki voesi olla tehokas tuo korvakynttilä. Imasee vuosien moskat ja helepolla. Ei tietenkää korvan kaotta, vaen anukseen kyttilää ja jo alakaa homma hoetuun. Eivät vaen oo kukkaa hoksanneet käöttää. Tietääkseni.
***
Helepot ja halavat menetelmät eivät koskaa saa kannatusta.

Esimerkiksi jos lemmenliekki leimahtaa kesken juhulijen, niin oesse kommijata kateltavvaa.