Suurinpiirtein tässon sentään sulana pysyny, vaekka mittari huitellee tuolla 20 miinusta pahemmalla puolella.  Nythän tuo tosin on vaen -13. Siitä se kaohtuu sannoo töllö.Siellä kamantaa jäähän meleko äkkiä, jos sattuu kupsahtaan hankeen eikä pääse ylös.

Se onki meleko töesevää komuroija pystyyn jos sattuu kötälleen suistummaan. Aenaki vanahan immeisen. Montahan vanahaa on tänä talavena jo löyvetty kuoliaaksi paleltuneena, Ei maha olla kaekista mukavin lähtö sekkää? tae mistä tuon tietää kun ei oo kokenu. Joka on kokenu ei oo palannu kertommaan.

Parasta se on tupaukkona katastella lasista mitä sitä pihalla tapahtuu. Ylleesä ei tapahu mittää.   Toesinaan on pikkulintuja pensaessa, Jopa jäniksen jäläkijäki on näkyny takapihalla, Oravia oli yhteen aikaan montakin. Tälle talavia ei oo näkyny. Lieneekö neki paleltunneet hankeen.Tosin lunta on tosi vähän,

Kuntoeluhan seon päevän sana. Hyvä niin!. Mutta siinä se on kuntoelu saanukki täöttymyksesä äkkijä. Kaekkihan me toevotaan, että kun saesi kuolla tervennä ja äkkijä. Ei tarvittisi vuosikaosija kituva.. Ei se varmasti sekkää kovin hohtokasta oo, kun ei tiijä tästä maalimasta tuon taevaallista. Konneet hengittää puolestasi ja veri kiertää pumppujen avulla.

Niin kauan on toevua kun on elämää. Semmosia on joku höpissy. Mitä perkeleen toevuva silla satavuotijaalla on muuta kun, että paasisi kinesin ennätysten kirijaan maaliman vanahimpana. Mitä silläkää on Pietarin eessä merkitystä. Voe Pietari torua, että on pakkoellu ijäesyysvelevotetta. Saattaa jopa potkasta sinne vastapelurin vastaanotolle ja sillon ei kunnijan kukko laola. Voe sen näenki nähä. -O- 21.1.2014