...vaekkei se rapijasti aena sujukkaa. Vaen sama kae se näen tupaäijänä on, kuhan ny ruokaveron kuittaa ja levähtee sillon kun väsyttee ja naputtellee kun napututtaa, eikä töllökää oo jääny tarpeettomaksi kapineeksi.

Ny on ollunnakin hyvijä eltsuja. Tae ehän minä mikkää elokuvariitikko oo, on vae olleet mun makkuun. Morse ja Wallanderi on mieluista kamaa. Turhapuruvakim työntää mutta eipä mua imase. jotenki lapsellisia, vaemikä lie, Ein naurata. Bulttibois kylläki.  Nämä nykyset ns. viihde ohjelmat hanurista. Vittu sanan hokemista. Eikä se tuo rokkikaa paa värreitä selekäpiihin.

Amerikkalaiset elokuvat joita on hirmupaljon joka kanavalla ovat turhankin vauhdikkaita. Vanha ei tahdo pysyä perässä ja tekstit vaihtuu niin nopeaan, ettei ehdi lukemaan.

Saksalaiset ja englatilaist ovat hyviä. Eivät niin raakoja kuin amerikkalaiset. Vauhti ja tekstitys ovat sopivat.

Noita lääkärisarjoja alkaa olla liiaksi. Se kun on melekein niin, että jos on yhden katsonut on katsonut kaikki. Jotakin hoijetaan ja leikellään ja jännätään miten käö. Välliin riijellään ja välliin nusastaan. Nii ja ruokaohojelmat? Apuva! Joka kanavalla ja joka ilta. Kuka jaksaa`?

Kai ne suosittuja on, koska niitä paljon tarjolla joka kanavalla. Kyllä TV-tarjonta on niin runsasta, että kummastutaa, kuka jakss vielä vuokrakamaa katsella? Raakaa pornua vuokraavat? Kuka helevetti niitä kehtää kahtua. Yököttää.! No kuki kattoo tae on kattomata, mitä se mulle kuuluu. -O- 9.1.2014