KATTELUJA.
***
Sehän on tätä, että viikot vilistää ja tavan tollo eläkelläenen kahtelee akkunastaan pihalle josko siellä vilahtasi jotahi elämätä. Talitintti, orava tae joku huumehörhö joka on tuiskahtanna turvalleen, eikä pääse tolopilleen.
***
Pörssit romahtaa ja mummat kellahtaa. .... Välikysymyksiä lentelee välillä, välillä taas ei. Millon mikin porukka lakkoelee. Työ maestuu puulta vaekka sen pitäsi maestua rahalta. Näläkä pannee ssuurusta katteleen tosissaan!
***
Eihän siitä tuu helevettiijää kun kunnon työnvieroksuja saa nykyvään enempi kun työssä käypä. Vaan jos joku vihijaa että eikö nykynen makkaaminen oo liijan kallista yhteiskunnalle. Heti hypätään kirves käjessä semmosen kimppuun, joka pikkusen puhhuu järijen sannaa.
***
Ihimisoekeoksista puhuvat... Voehan ziizuz. Mitä ihimisoekeotta sillon joka paenaa jopa usijaaaaampaa duunia tullakkkseen omillaan juttuun. Kun on oekijat asenteet työstä nauttii.!!!Toki eläkeläenen on eorosa ansannu, aenaki suurin osa!
***
Koulutustaan vastaavaan työhön. Voe jumankaota. Jos on vaehtoehtona näläkään kuolo tae työ. Niin luulen että työtön maisterikin menisi johonkin duuniin, jos se olisi ainoa vaihtoehto ansaita.
***
Rahan maksu terveelle immeiselle on minusta hanurista. Vaen sama kae se mulle. Tehkööt kuin hyvä tullee. Vaen saa kae sitäsanuva mielpitteesä.Sano siekii!