VIHERIÄT
...saaneet taas höpsötyshuumetta kitusiisa.Avviisista luvin, ettäne itkivät elukkainpijon kamaluutta! Perkele! Luonnon mukasta käöttäötymistä? Mitä seon? Eihän immeinen itekää käyttäy luonnonmukasesti. Senhän pitäs rammuilla tuolla korpikuusissa ja syyvä raakaa lihhaa ja toukkija ja koppanoeta. Tosin pää on avattu, toukkaa ja sirkkaa saa jo kaopan hyllystä.
***
Kovasti hyvältä näyttää eläinten olot siellä tarhassa. Ruoka passataan ulottuville ja taattu elämisen ilo oli havaittavissa. Naurussa suin tyytyväisenä tuuheaturkkiset ketut elävät ilman pelkoa saaliiksi joutumisesta.
***
Ihan hyvältä ja siistiltä näyttää homma. Täyvet pisteet yrittäjälle. Nuo piipertäjät ansatsee pitkän miinuksen ja nollan päälle. Helppoa se on rikkaijen rouvuien lätistä joutavia, kun ei oo tietua tojellisesta elämästä, jossa toemeentulo pittää repiä omasta selekänahasta on perin kunnioitettavaa hankkia itse se minkä toimeentullakseen tarttee. Kun se tapahtuu rehellisin ja kansakunnankakkua kasvattavin toimin se ansaitsee komean hatun noston ja kiitoksen!
***
Varmaan tuntuu yrittäjästä kuin olisi rikollinen joka raakasti hyövyntää eläintä. Herra isä. Ihminen on hyövyntänyt eläimiä vuosituhansia. Tojella härskisti ja säälittä. Tää maalima ny kumminki on niin kehittynyt, että toisen kuolo on toisen leipä. Peto tappaa luonnostaan se on selvä. Kai se immeinenkin on jonniillainen peto? Paetti piipertäjät - neon yksijä perkeleitä!
***
No, tämä tästä, noen hajahuomijoina.Elämä jatkuu ja toivottavasti myös ruuantuottajat saavat pitää ammattinsa. Ei kai hölmöilemään tartte alkaa tahallaan?pihvi on hyvää. NAM.
***