...minä laulan jos meinaa kilestää... Kamalaa kirroomista, varsinnii jos satuttaa ihtijään, parasta kaverijaaan. Muijen kipu kun seon paremminnii kuviteltuva, vaekka tosi tuskan näkeminen tekeeki häijyä.Siinon vitsi vähissä ja kasku hakusessa kun kattoo toisen tuskaa.

Toki niitä ittellähi saattaa olla aevan kuviteltyja kipuja. Varsinnii sieluntuskat on pelekkää kuvitteluva. Asenteella se parantuu, ei pervitiinillä.Perkelekki helepottaa melekosesti.

Ennenhän niitä saatto olla niitä sielunkivistyksijä monneennii malliin. Asenteella niistä selevijää. Jos alakaa murehtimmaan kaatunutta maetuva on äkkijä hukkumassa siihen maetoon. Vaen kun suhtaotuu positive, kaatuneeseen maetoon ja antaa sen immeötyvä maahan niin huomaa, että uutta maetuva saa kun utareita nyplevvää.

No, eipä tuota ennää kaaju maijot ei meijerit. Ei maestu maeto, alakaa vaen närästää.Seon totinen paekka eikä siitä somene.

Vaen mitäpä näestä. Vakkaotaan torstaen viettoon. Sanovat torstae toivua täynnä! Uskosko tuota ? Siinäpä seon taas päevä vähempänä. Mistä, sitpä ei kukkaa tiijä onko kopassa minkäverran päeviä varattuna. Lie tuossa joku varotin jos alakaa viimestä viijä. Tiijäppä näestä -O-12.6.2014