...jotakin pätista vaekka pää on tyhyjä kuin kottaraesen pönttö talavella. Mistäpä tuonne meikän pönttöön asukkaeta, kun niitä eijoo ollunna ennenkää. Suatanna kun tuo aokko nuaman keskessä on semmonen pohojaton kaevo. Asijallista asijaa sieltä on turha oottaa. Päeväkaosija sinne käöttökeleposta evästä työntee - kaksin käsin , niin tuotoksena on pelekkää paskoo. Mitä tuonne matkan varrelle jää näkkyy tuossa mahan kohalla.

Oesihan se peräti onnellista jos peräpäästä tulisi vaekka kultaa. Eipä sitä kukkaa vaantäsi torttua aevan mihin vaen. Se mahtas olla arvotavarata. Ittekuki kiikuttasi tuotoksesa pankkiin tilille. Meleko laari riinä pitäsi olla ite kullaki. Ei tallelokero riittäsi.

Misseille se saattas riittää pelekkä tallelokero. Niihen kullantuotanto kyky oes varmmaan meleko olematon. Tae helekutistako minä sen tietäsin. En oo missien paskomisia ollunna kahtomassa. On siinä muuten melekonen ristiriita kun oekein kaonis missi onki sisältä pelekkää paskaa.

Ei se oo kummonen kokkare tämä immeinen, vaekka moni se luulee olevasa hyvinnii mallikeleponen luomus. Eipä oekein kestä tuuletella. Perkele kun se paaviki kuvittellee olevasa melekeen Jumala, niin sehi on paskaa sisältä ja pelekkää toukan ruokaa koko äijä.

En tiijä! Palijo on tässä mualimassa sellasta asijata joka on pelekkää tyhyjän kanssa askarteluva niin ku esmerkiksi nämä mun höpinät.. Vaan haetanneeko? Siinä vierähtää muutama melekee tästä ajasta , mulla höpistessä ja sulla lukijessa. Voesihan se mennä pelekässä haesemisessaki sohovan nurkassa. Että eipä tuosta kannata  tunnontuskija kantaa.Ei muuta ko mummo umpihankeen ja urraa aukasemmaan. -O-13.2.22014