...näyttää! Suakel meinanneekohan lentsua pukata, on niin törkijän tympee olo. Vilu puistellee vaekka lämmintä reilu +20. Eikä ulkonakkaan pakkanen paoku. Asteen verran + puolella Saakeli kun ei oo rommija.  Eikä muutakaa lämmittävvää jos ei ota sähkölevyä huommijoon. Sille jos istus saattas jottae ruveta kiehummaan. Eijoo tullu ikkää otettuu sitä infulessipiikkijä. Sittehän sei oes taoti arvailussa. Va mitekä se mennee. Eikö ne työnnä viirusta nahan alle? Jos eijoo vastustuskykyvä on homma selevä- Vae onko?

Tympijään saomaan tässä lensuuntuu. Toevottavasti ei. Ohimenevää vilua?Om minua palellu ennenki. Metässä 30asteen pakkasessa kesäketineen resua pällä, niin ei se hiki tullu!

Kurkkuki n kipiä ja nenä tukossa. Rinnassa räkä rohisee. Ei hyvältä näytä.Tae kukapa se tuonne sissään kurkkii? Saattaapa olla pikkusta luulotauvvinpoekasta? Nuo terveösasijat on paras jättää lääkärin arvattavaksi. Kaekkein terveellisintä on kiertää ne arvaajat ettäältä.

Kyllä taijan keittää lissää kuumaa juotavvaa, vaekka aamukahaveetki jo tuossa imasin.Kaorapuuruvaki vätkytin vaekka ei se ollu oekein maullaan.Pysykäähän te vieraani tervennä! Tartuntaan kumminki on syytä varraotua, kun pärskin tuohon ruutuun.-O-26.2.2014