HAJATUKSIJA
***
SEON taas aamu parraemmillaan. Vartavasten, heikkounisen horrostelun jäläkeen, pääsee naputtelemaan niitä jos näetäki joskus siitä välistäki. Tuntee olosa ihan tarpeelliseksi kun ei kalliit vehkeet joutavana seiso. Oesihan se kamalaa jos kone oesi vaen pankkiasijoentia varten.Toki homma saattaa lukijassa aeheoottaa närää ja muita tuntemuksija. Sori ja osanottoni! Vaen ei oteta niin tosissaan. Hymy huuleen!
***
TIETYSTIHÄN sitä monesti munnaa ihtesä joskus tarkotuksella joskus tahattomasti. Noo, jos joku mahtaelee niin eipä sitä syvän sure mitä ei korva kuule. Saa laettaa häppeilemättä eholle. Sev verran noeta savolaesjuurija, että sen vastuun tekstistä voe tyrkätä lukijalle,
***
TOKIHAN mielellään sitä oesi, mutta kun ei kaekistellen tiijä ollakko vaeko eikö olla. Vaen kun tarkemmin miettii niin hankalapa sitä on olla olematta jos on. Aenaki sen aekasa.
***
SEHÄN on monella näen syksyllä meleko vaekijjaa. Syysmasennusta pukkaa ja muuta hatutusta. Mikkää eijoo mittää eikä mikkää tunnu miltää - sanovat! Oekijalla asenteella kaekki on oekeenki selevää ja heleppuva. Vanne ei päätä purista eikä villitkää ajatukset tarvii lisätillaa. Sitä vaen pittää soppeutua olevaan. Turhija ei pijä surra. Joka asijalla on se perempikin puoli. Toki - kesää on vielä jäljellä - tulee kauniita päiviä! Meikällä tosin ei välii sato tae paesto. Katto pitää.
***
TÄMÄ nyky-aeka on nostanut immeisen alhaeset mielenliikkeet pintaan. Katteus ja pahansuopaesuus tekkee rummaa jäläkijä ihimis -suhteissa. Kaekki vieras ja uusi on perkeleestä. Vanha totuttu on muka turvallista kaikki kehitys tuomitaan. Tollasta kun miettii siinä kypsyy sitkijäki liha ja viha valtaa miehen ja naesella karkaa naoru. Aenaki jos on Saara!
****
SUUNI lämpimiksi tässä tuli poristuva. Jos oot eri mieltä niin pistä hanttiin, Oesi mukava vatuloija, ei silti että se maalimaa muuttas. Neon viisaammat aevot jotka kehityksen kelekkaa kääntää. Seon taas eri asija kääntääkö pomot kelekan vika suuntaan ja törmäys mennee päen kallijota.Siinäpähän lie vallassaan.