...me poekija ja akat tekkee ,toesija vaen mitä luuletta?  Vieläkö se sukupuolivietti pitkässäjuoksussa pelittää ja Suomenkansa pyssyy voemissaan.

Pahastihan tässä porukka vanahenee ja tarvittaesiin nuorija terveitä käsijä toimimaan edes kaekkein tärkeimän ja pitämään huolta sellaisista jokka ei ite kykene. Mutta heikolta näöttää.

Ennoo kyllä tietonen minkäverran uutta kasvua on, mutta jokatapauksessa perheet on pienijä. 1-2 tenavaa.Ei se riitä kansakunnan nuorena pysymiseen.

Ulukuakkaa ei taija olla ryntäöstä tänne jääkarhujenmaahan. Paremminnii taetaa eläkeläeset virrata tuonne Espanijaan. Kesällä käövät täällä sitte näöttämässä ruskijjaa pintaa ja kehumassa tietenki kuinka ihanaa on ja  kaekki on mahottoman hyvin. Aena paestaa aorinkiko ja kaekki on melekeen ilimasta.

Hyväpä se on jos joku on hoksannu mahollisuutesa. Mutta kaekilla asijoella on se kääntöpuolesa. Siitä saahaan lukija päevittäen lehistä. On monenlaesta vaevaa ja vastusta jokapuolella.

Siitä huolimatta. Täällä mein omassa maassa on immeisen paras. Kanssa immeinen ymmärtää muutenki kuin käsimerkein. Siellä vieraassa se leipä on karvasta ja käsimerkit tekkee rummaa jäläkiä.Jopa luonteet on täällä sammaa katekorijaa. Mikäpäs tässä? -O-13.4.2014