SILIMÄÖKSIJÄ.
***
No, eikö taaskaa passaa tarijonta?. Tae hällä ja välliä. Mikä toesinajattelijalle on ennenkää passannu? Sanomisen ja höpöttelynvappaoshan seon Suomessa, että vaekka tippa luomessa voe suoltaa juttua vaekka seos ennestään tuttua.
***
Mitäpä tässä surree pörssirommaoksija? Suatana se köyhään satu ja rikkaelle on aevan oekkein että salakku kevennee. Säästää selekää ja muutenki on helepotus.
***
Eipä tarvi koko aekaa olla niitä pörssejä nostelemassa. Jää aekaa muuhunki. . Se mennee raskaaksi semmonen elämä kärsijä. Tietysti jos viimesillä voetoellaan ostaa minisalakun. Käjetki pallautuu oekijaan mittaasa.
***
Mullei kun eijoo salakkuja eikä muitakkaa ommaesuuksija, niin anttaa rytistä vaen. Eläkekki nousee koko ajan , kiitos hyvän hallituksen, peräti kyykkypaskalle ei pian taevu...
***
Suatanna siinä kehtovvaa hyökätä kulutusjuhullaan kokemmaan shoppaelun naotintoja ja retteetä elämmää. Poes on sentin venytys.
***
Että mikäs tässon pollistellessa. Pittee vaen muistaa kuluttee, että ei tuu ruuhkaa. Jos ne taas vuuen päästä nostaat niin sitähän hukkuu siihen rahavirttaan... Ei tarvii veistellä ikonnii. Rasvata vaen elimmijä ja kuhtuva niitä missitason naesija kahaville.
***
Eipään tässä mittee huolta ou. Saateri - eläke kustantaa toemmeentulon, vaekkei toenta oukkaa. Ja jämmäötykset tullee tosijaan valtijon piikkiin.