devilMonenlaesta ja pari surkeotta sennii lisäksi. Vaen sitte se helepottaa, kun on kopusa kärsiny. Tämä meikähän oli kun sormille lyöty kun kone sippasi ja se piti toemittaa paekkaan jossa on immeisijä jokka tajuvaa sen asijan päälle, siis tietotekniikan ja näehen härvelijen. Luopumisoerettahan se tietenki alako pukkaamaan heti oetis. Pukkas hikijä ja mahaa kouristeli, jos pikkusen pannaan eholle. Vaen eihän se yö oo koskaa niin pitkä, ettei päevä sarasta. Tietennii jos lykkää sen maalimanlopun, kun ne jokku hoopot on saanu päähäsä että inkojen allakassa eijoo 12 pitemmälle ennusteita. No, mitä sitte. Eipä tässä oo ennenkää poppaukkoja kumarreltu tae niijen tahtiin tanssattu. EHEI! Neon meillä omat sävelet ja omat värkit joesta sävelet survastaan siinei jonku intujaanin ennuste merkitte tuon taevaallista.
smileySitä tässä mielessään pohtii minkä rajapyykin ne höperöt sitte keksii kun lähetään seoraavalle vuojelle. Ei käsi vapise eikä syntikuorma lissäö kun piirttää jukertaa reilusti sen 13. Ohan niillä hihhuleilla jo ylihuommenna se paha päevä. 21 on kuulema taas maalimanloppu????? Tihijään ne niitä värkkää, eikä touhusta tuu muuta ku sanomista.
smileyMuutenhan tuo mennee mukavasti. Ruokalystijä on ollu - liikaaki - vaen eväs on riittäny, semmosta koepiruokaa. Eihän se juntin suu taevu kavijaariin ja hanahenmaksaan, joijenki kehumiin matteenmaksaa en ees kajuvaesi. Jottae rajjaa sitä pittääpi pittää. Suuvärkki oppii kalliille syömisille, seon eläke syöty jo yhellä istumalla. Riittäsiköhän? Joutus loppulaskun tienaamaan keittijön puolella tuunissa. Muutenki kun pyssyy ruvisleivässä ja suolasilakkassa niin sitähän kattelee ruokaveron väliit kun pyhät pojat jokka ei kakkuva kaepaa hengenravintoa kunhan riittää . Mikä se sitte lie sitä josta henkikulta tykkää? Mahtaneeko se uuppera olla? ja semmoset maalaokset joesta ei tavan juntti tajua tuon taevaallista. Vae onko se hengenravinto sitä jota pyhäsin jajetaan kirkon  saarnapöntöstä ja alttarinääressä. Tiijä näestä, kun meikälänen ei tajuva hyvän päälle. Liekkö se sitte niin tarpeellistakaa tunkija kaekkija hienouksija mahhaasa tae tietenki kittaasa. Mikäli minä tajuvan kehenolla hummeetillani niin hienotki sapuskat - niin hengen ku ruumiin - vetastaan vessanpöntöstä alas, kattelemmaan sitä lopullista täöttymystä.
smileyOeshan se toki - en sitä kiellä - komijata pistellä kavijaari voekkarija naamariin ja ryypätä vuosikertaviinijä hienosta pikarista, rakki oes päällä ja mirri oes leuvvanalla julistamass, että ollaan ny hienuva väkijä joilla paska ei haese eikä veskijä tarvihe. Kakki hienous muuttuu lihaksi ja maholliset kuonaaeneet - joeta paremmissa ruokaaeneissa tuskin lienee - haehtuu pölynä ilimaan! Oeshan se perin junttimaesta hienoliston käyvvä paskalla! Ei ei, umpiperä on hieno perse! Asijoijen näen ollessa olkaamme iloisija ettemme ole korkijaa sukuva ja huonetta. Tavan immeisen taeval on heleppo tallustaa vaekka siinä mutkijaki lienee, mutta niintasasta, niin tasasta. Välliin käyvvä paskalla, seon niitä köyhän vähijä iloja kun paeneet helepottaa.
indecisionKovasti se talaviselta nyt näyttää.. Pakkanen paokkuu nurkissa jo viikkokaosija. Nyt näöttää tikitaali -17.6. ja suunta on kiristymmään päen. Kun se riipasee nuo pilivet syrijään, nii voehan pojat, me jäävytään. Vaen pakkoko seon pakkaseen hinkuta? Pyssyy persellään ja vettää vällyvä niskaan ja oottelee sitä Jouluva , sitte pittää paestaa se toenen silakka. Ensimmäenen onki jo syöty ja toesta himottaa. Vaen katotaan ny, raaskiiko sitä viimesijä. Seon pitkä aeka kessään ennenkun sitä ellää jalakaesajuuresta, kuin lehemä laetumella.angry -O-