***
Marraskuun pimmeöteen jouluvalot loestaa. Voe jumankaota onko järkee vaen ei? Jo elokuun puolella jokku innokkaemmat ripustellee tuota joulukrääsää essiin. Minkä helekutin tautta?
***
Luulis tuon Forttumin pärijäävän muutenniii kun että kuukaosi tolokulla pijetään räekeitä valoja palamassa. On valokäärmettä vilikkuvvaa tähtijä pyörivvää rupellija, nyökyttävvää ukkuva, juoksevvaa poruva ja vaekka sen mitä se ihimisen penikka keksii.
***
Ihimettelen kovasti minkä takija. Mitä helevetin illoo on maksaa kovvaa säjkölaskuva ja pääjohtajan optijoeta. Minäpä kysyn vaen.
***
Enkä minä tajjua tuota lahajusten ostuvakkaa. Sen ny tajuvaa jos omilla käsillään jottae väkertää lähimmäesen muistamiseksi. Vaen että kaopasta kannettaan selekävääränä tavarraa, Toesesta suupielestä nämä samat peijoonin muorit huutaa kuinka rahat ei riitä. Leipäjonosta pittää lapsrievuille evästä hakija.
***
Kyllä jollaki pittää olla korvijen välissä joku tuhulaosvietti. jären läsnäolosta ei kyllä oo havaintoja?
Ennustettaan että joulumyynnin kasvu viimejoulusta on jottae parin prossan luokkaa?? Lamasta on muka puhuttu. Haloo! Missä mennään ja mihin?
***
Se on tätä vuuesta toeseen. Aattoiltana sitten pettymysten jälkeen sanovat. Ensijouluksi en laeta mittää. Heh näkis vaan!!