RIEMMUVA.
***
Helluntae on ilonen asja sille joka sattuu jonnii sattuman kaotta saamaan hellun rekkeesä ja muuta asijaan kuuluvaa rekvisiittaa. Kato, seon kesä lähellä ja köyhempiki ellää jalakoesa juuresta, sanottiin ennen. Tarkotti kae että kesällä elämä on helepompaa.
Tuo hellun rekkensaanti on laajempi  ilimasu ja tarkottaa että pääsee hellun kaa ryyppäämään <3
***
Seon melekeesä meikäläesen kuviteltava olevasa päessään. Onni onnettomuuvessa on että tuo syntymähumala on aeka vankka. Ja hellutkaa ei tuu mieleen kun ei muista kaekistellen ittijäänkä. Naorunaehetta löytyy kun kuuntellee uutissija naorattaa vaekka eijoo aehettakkaa. Vaen itku ei aota markkinoilla..Jos ei muuvallakkaa.
***
Poliitikot ne vasta onki huumoriveikkoja. Saa niitä naoraa persettä reppiin kunne porinoe Koronasta. Voe ihimeijen äeti ja tollouven vaarivaenaa. Kehtaavat vielä julukisesti tuommossii toetottaa. Porinat monesti maalaesjärijenvastasia.
***
Kyllä politiikokot ei taija ellää arkirejalismija. Kammijoessaan näkevät paenajaesija ja herättyvvään rientävät kansalle kertoon, että voe hirvijä ja voe jänistä!!! Liekkö tahallista pelptteluva. Mistäpä sen mie tiijän.?
***
Palijo muutaki hupija ja mielenkevennystä sitä tapovaa tuota elonpolokuva kompuroijessaan. Jos ei satu tuiskahtaan nokalleen niin pätkähtää perseelleen. Ja voe sitä lähheisten ja naapurijen riemuva.
***
Nimittäen on ny ne ajat jollonka matto vetästään jalakojen alta yhtäkkijä tae aenaki jäätikkö. Vae onko se toesa päen, että jalat lipsahtaa jään päältä. Tae hälläkö lie välijä vaeko lieneeko hyvinnii tiukka. Sen näkkee sitte kun kokkee. Tietennii on sehhii mahollisuus, että on päenvaston kaekkija olettamuksija. Toevotaan, että kesäaekaan ei kumminkaa jäätiköetä-
***
Eläppä sitte tämmösessä maalimassa. Kaekki on hivuskarvan varassa jos senkää. Ohan tuo kestäny! Aehetta ei tällä kertaa oo enempään joten pensseli santaan.