PIERUJA-
***
Nehän piti tankomarkkinattii on tyrkyllä tuolla Seinäjojella. Vaen se korona taetaaa estää? Aattelin ottaa kumminki hengessä ossaa- Sinne pelimannipuolelle. Peräpäätä oon harijotellu uutterasti. Mettäkukkija lähtee jo aeka lahajakkaasti, muutama haja törräös pittää vielä karsia poekkeen.
***
Tuo perän harijotus kuitenki meinovvaa kippeöttää paekat, vuan mitäpä sitä ei kulttuurin etteen yritä uhraotua. On se niin palakitsevvaa. Lisäksi kaasu on ajankohtanen puhheenaehe.
***
Tienaksihan sei piereskely juuri rupija jos ei osta kaasuaotua. Letku vaen peräpäähän ja taas mennään - ja kovvaa! ja HALAVALLA Tiijä häntä sitte onko laellista touhuva kun verottaja iskee kätesä paskaan. . Suattoo olla hyvinnii tuollaiaella tae sitte toesella laella. Vitustako sen ite tietee mikä on veroherran mieleen. Paremminki päenvaston tae sitte ei. Kumminki oon varma, että jollahilaella sen olla täötyy?
***
Vastuuntuntosesti kuitenki koetan kantaa kortta kekkoon. Vuan suatana kun se keko mahtoo olla Helesinkissä. Aenaki se Kekkonen oli. Vaen muistankohan mie väärin. Vaen voempa tuon tehä omannii kekon? Tietäs vaen mihin! Heinistähän se tullee vaekka suova?
***
Eipään se meikä ällyy tuommosta vaekijaselekosta artikuloentia.Seos käötävä selekokielikurssi ja mieluimmin seleviytymisasemalla. Suattas piästä paremmin juttuun noesta kultturellisista kiistakymysyksistä. Vaekka en niistä mittää ällyykkää!
***
Taijampa ottaa tuummaostauvvon tuohon tankon luritukseen. Yritin justiin tuota - Tanko perällä soe.. niin suatana lykkäs tankon niin syvälle että tulj paskanmaku suuhun. Eihän se semmonen lähe käöntiin ja pistin valssiksi.
***
Tyrät rytkyy ja paska haesoo. Onkkoon alakuasetelma oekija? Sittekö vaen laskemmaan? Vae miten se mennee? Ja on kaonista kuultavvee, vae miten se lienee? Vaen vitunko sillon väliä, vae kuka sen tiennee? Nyt maenoskatko.
***
Anteeksi ruttaalit ilimasut! Näen yöntunteina on kontrolli minä
nukkumassa. Villit ajatukset on villinä.