OSA.  60.
 - Sepä onnii heleppo homma. Minnoon kummempijaki välämmii aokassu. Suat uskoo ettei mäne montaa melekeetä kun piästään sisseen, Tikka uhosi ja kaivoi taskustaan välineitä alkaen työntää jotain piikkiä avaimenreikään.
 - Mahtaahan tuo onnistuu? Tojellisuus eijookka semmosta kun "Kahen keikan" Matulalla. Tae sulla eijoo homma hansikkaassa niinku sillä?
 - Elä, elä, sinä  hättäellä. Kyllä se melekeen jo aokes. Tämmon ihan heleppo hommeli.
 - Joo, kun näkis vuan. Toesekseen mikäpä hätä tässä valamiissa mualimassa, kun ei kukkaa ies ammu, eikä tuo pahemmin palelekkaa, vaekka ohan tuo tuulj jo meleko viileetä.
- Elä höpötä koko aekoo. Meinas auveta, vuan tuas lipsahti kipijän paekan ylj kun sinun höpinnää kuuntelin..
 - Mie pistän persetupakan, Viirto sanoi ja istahti rapulle sytyttäen savukkeen.
 - Suatana kun alot kärryyttee. Savu männee silimmiin etteihän tästä rassaamisesta tuu tolokkuva. Se pitäs virka-aekana olla savuttelu kielletty. Ei ku linnaan muutamaksi vuojeksi.
 - Katohan poekoo, sekö alako oekein kansanevustajan hommiin. Vielä kun otallat seksuvaalihäerinnän toeseksi teemaksi niin piäset paremmin evuskuntaan, kun siitä ovesta. Aokase vuan se lukko eläkä pörise joutavvii.
 - Aevan kohta tämä aokijjaa. Vaen kun sinnoot yhtä hättäenen ku papin mulukku. Äskönnii melekeen aokes, vuan kun män savua silimiin niin lipsahti siitä taekapaekalta, Tikka sanoi ja yritti sorhoa lukkopesää.
 - Eipään mulla mittee kiirettä ou, vuan uattelin että oes siihen helepompihhii konsti. Par kutija aokaseisi oven kyllä meleko sukkellaan.
 - Sinnoot tihannu aevan liijan ahaneesti niitä toeminta elokuvija. Muuta seksikuvviin niin paremmin reikähommattii onnistuu, Tikka neuvoi.
 -  No niin Poeka, kokkeilehan rivasta eiköhän ihime tapahu. Muista kuitennii sannoo: - Sesam aokene.
 Viirto vääntäysi jalolleen. Epäuskonen ilme kasvoillaa tarttui oven ripaan ja käänsi. Kimeästi narahtaen ovi aukesi.
(jat)