SILIMÄPELIJÄ.
***
Taas viikonloppu lähenee ja aeka mennä höllöttellee ommaa tahtijaan. Eipä erikoista ooteltavissa. Töllö tosin tuo asijat tietoon, vai ei sitäkää kehtaa pätijönnään vahata!
***
Pääasijahan on että jotenki pysyy maaliman kartalla. Voep olla että joku jopa huomovvaa missä mitä politiikot höpisee ? Tae sitte ei.Ihan sama, sannoo nuoriso.
***
Katteuttahan ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan Hesasta en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin?
***
Minnen noista minnuuttivalsseista tiijä. Sekuntti jo joskus liikoo. Minnuutti vellijä oon joskus keittäny, ei oo rapijaa. Reilu kaorapuuro se jossae tuntuu.
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa. Oiskohan näin?