PUTKIJA
***
Nykysinhän katkasut on muotija. Katkotaan ihimis-ja ystävyys-suhteita. Katkotaan heinijä ja kaeken maaliman ennätyksiä. Täösin iliman harijotuksia!Summamutikassa. Katsastettaan miten se syntyy - iliman tuskaa.
***
Hankalaa sitä on harijotella kun eijoo simulaattorrii. Sen kun saesi niin perkele siinä katkijaes putki kuin putki tae mikä ny katkasuva vaatii.. Ryyppyputki oes kevyttä tavarraa. Aekasa simuloesi niin raetistusi siinä ärijämpiki viinaveikko.
***
Jos lähtis Hamasille hommiin terroristiksi. Maksaa kuulema hyvin. Ja lopuksi pestaa ittemurhapommiksi. Ei jää raato sukulaesten harmiksi. Eikä tarvii huolehtija huomisesta. Katkasu tääki!
***
Alakaa käyvvä nämä asijattomuuvet niin kielenpäälle että tässä mökin mies on kohta pahassa pulassa. Vaen Luojaan luottajen yritettään kilivotella tämän kurimuksen yli. Niihän ne viisaat sannoo!
***
Tae tietysti voe tehä tunnelin., semmosen jonka päässä näkkyy valuva. Tae aenaki semmonen haotakynttilä joka ei tuulessa sammaha. Palijo oesi vielä viisaelle arbeettijä, kun niitä vaen löytys! Vae kaekki viisaoshan on nykyvään siirretty konneille. Ne ei palijo olevasta välitä. Ne saattaa keksijä vaekka rattaan uuvelleen.Tietävät konneet ja älykkäät kapulat - jo siinä tuntee ittesä tolloksi-
***
Eikae tässä yhttäkkiä kummempaa keksi. Reppu pykälään ja lapijo! Tunnelissa riittäää arpeetija pitempäänki rupijammaan - jos selekä kestää ja sosijaalihuolto soppaa tuo.Tosin tunnelissa pitää olla Valoa!
***
Näkyy kajastava toivo. Usko on nukkumassa ia Rakkaus on vallannut naapurin mummon. Silmät ristissä hän katsoo menneitä kuumija öitå. Kauas kaikkoaa pitkät pilvet ja sumuinen sää valuu papin poskille, oi mikä elämys, sanoo pappi ja anoo synnin anteeksi. Sukulainen herää henkiin ja nappaskenkiin painuu karvainen kavio. Ohoo huutaa suku ja rippipuku saa hätäkasteen. Ja kaiken yllä näet synkät pilvet jotka lupaa rajuilmaa. Hilmaa se ei pelota vaan käsi nyrkissä odottaa huomista päivää..
***
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä :- Sekin haotakynttilä!