PERSUTTAAKO?
***
Seon ikävä taoti joka kaventaa näkökykyä ja ahistaa yksisilimäseksi. Silmä näkkee vaen mustaa ja lahajattomat vaepuu valheellisseen hurmijjoon. Suu puhhuu perättömijä ja väkivalta kasvaa mielen turnipsimaalla. Kohtasiko teksti tajunnan puutarhaa?
***
Ihanko joku tosissaan puhhuu jo Jouluostoksista? - tana minä sitä en korvaa lotkaota moeselle menolle. Leipäkyrsää naamarriin, siinon jouluaterriaa nokko. Ei oo Joulu jyrsimässä lompakolla. Se on vain niillä jolla lompsa pullottaa... Pullot on palautettu!
***
Vaen ratsut ja satulat hukassa. Jos silimään sattuu on lääkäri lähellä. Pahasilimä kattoo aijanravosta pahat mielessä. Myrskyn silmässä vanha navetta eikä kunnolla ole väliä... Mausteen kanssa kelpaa. Jos joku kummastellee: Mitä se nyt? Vastaan: - puhe on kiertoilimasu pirun puuhille!
***
Jaa - eikä ennää tule? Sillon ei palijo menekkää. Taseet on tasaset ja nollapeli kulkee ja sulkee turhuuven- markkinat ja toripäivät.
***
Tasapaeno säelyy jos ei horju. Vaen sitte ei nyhyjästä tyhyjästä ettei potkase tyhyjää. Matkamiehelle evväät mukaan, eikä niitä häneltä oteta poes, vaekka voes olla ratkasuna hyvinnii kannattava ajatus. Kantokyky on kuitenkin mitätön. Kantolupa peruttu, eikä vetämällä matka jatku... Eihän satunnainen lukija hermostu, vaikka joskus vilahtaa ilimanaekusiin. Semmosta on polokka pakkasella.Tänään persua pukkaa ja jöötiä!