...moro! No, kukapa tässä syntisäkkijään raahaamaan koko ajaan. Otetaan kevijästi turhija murehtimatta. Eikähän tässä syytä murheeseen. Paremminnii voesi kuulla ilolinnun viserrystä. Onhan kevä ja kaekki, vaekkaki vielä kukat peitää lumi ja jää.

Vaen senhän me ei anneta häeritä tätä auvoesta olotillaa. Tähän kun oesi takkatuli ja sopivasti punaviintä ja tietennii semmonen kaenaloenen niin johan sitä passaesi elevistellä.

Mutta ei anneta sen haitata. Pittää panna mielikuvituskonneisto liikenteeseen ja loehtija semmonen erämaan pirtti jossa tuntuu pienoenen tervaksenhaju ja susi uluvoo jossaen erämaassa. Ooesi hämmyinen keväilta ja takan loemu tekisi häelähtelevijä varijoja kämpän seiniin.Kevväenen tuulenhenki kollauttelisi kämpänseinällä olevaa irtonaesta laotaa.

Mielitietty kaenalossa katottassiin takan tulenloemia ja maalimassa ei oesi kuin me kaksi.Viinipikareita kilisyttäjen nostasimma malijan elämälle.

Joo, saahan sitä haaveilla ja naottija elämyksijä meleko halavalla. Jos se muuttuski tojellisuuveksi se oesikki palijo vaekijampaa. Kippeillä koevilla oes tuska kävellä sinne erämaahan.

Mutta hyvä näin kun on! Tyytyväinen mieli on edellytys haaveiluun! Onnellisuus on liijan suuri saavutus tämmöselle syntiselle saatanalle.-O-3.3.2020