Kanervahan kuulema on yhä jatkuvasti pitäny tekstarisormen jäykkänä. Mitä sitte? Monihan puhhuu tekstareista tuomihtevasti. Mutta ...? Sitä sammaahan tässä harrastaa itekuki. Niin naeset kuin miehetki. Hyvä niin. On se kumma kun sitte työnnettään oma syyllisyys noehin julukkuihin. Niinku se asioihen hoitoon jotaki vaekuttas jos joskus tekstarin laettaa.Eikä Stupin vitailu häirhe yhtään.Tolokku poeka pääministeriksi. Jutut on hallussa - ja kunnossa riittää. Ettei vaen jokku kajehi?

Joo, meikästä no yksi lysti mitä kuhi tekkee. En mäne tuomihteen vaekka heinä-eero nussis keskellä kirkastapäevää julukisella paekalla jottae julukkunaekkosta. Siitäpähän ilosa saa. Miten minä joestaki tekstareista alakasin sanomaan:so soo? Mitä se mulle kuuluu? Toki pittäähän sitä päevitellä.

Minnen vae jaksa tajuta miten joku tekstiviesti voi vaekuttaa kenenkään työsä hoetoon. Immeiset on heti hyikäilemässä kun paskalehestä jottae juttua lukevat. Ei ymmärtää minä.

Siksihän ne viestitysvempaimet on keksitty, että niitä käytetää,. Ministerit kuin muutkin. VAEN KUN HOMMAAN SOTKETAAN PUOLUVEPOLITIIKKA. Se minua ihimetyttää? Varsinnii kun ulukoministerinvirka katkesi kun ministeri jonkin viestin laetto. Niin ja arkiton arkkipiispa lyö vielä omat nesteet rokkaan. Vitun valtuuksillako se muka anteeksi pyytelee? Oes ollu pikkusen nätimmästi siellä pöntössään. Sieltähän se tuomijon passuuna soe! Tavan immeinen ei tuommosia ees aattele. Kunki oma elämä on oma. Pirujko siihen piispat tyrkyttää  neuvojaan, Voe ziisus kuitenki. Aekoehin sitton könytty. SIINÄPÄHÄN!

Pelätty on kauvvon ja kärsitty vilua ja näläkää. Silti viisauvven siemen ei oo versonnu tippaakaa. Näötästää, että ikä loppuu, ennenkun viisaos kasvaa. Väliäkö tuolla. Mistähän noeta viisauvvensiemmenijä saesi? Seos komijaa kun päästä alakas vihannesta lykkäämään? Visijoe hän...!-O- 15.7.2014