...on melekomoenen. Kaekilla tuntuu olevan surkijaa. Näläkäkuolemaa tuntuu osa porukkaa tekevän. Jokkaenen haluaa vaen lissää. Sitton meleko vaekijaa käsittää , ettei kukkaa oo valamis luopumaan mistään. Kaekki se manna joka valuu meijän naotinnoksi pitäsi vaen jatkuva ja lisäksi korotettuna.

Mikä porukka millonki on kuopassa ja aevan kuolonpartaalla. On niin helevetin huono palakka/( mitä ny puolkytä donaa) työ on raskasta, vittumaeset pomot, työaeka pitkä, työpäeviä liikaa. Joka aamu pittää mennä töehin, ettei kerkijä lenkille. Miten lie asenteet?

Eikö perkele tuu mieleen, että jos ei kakkua voi leipoa kun ei ole jauhoja, ei sitä myöskään voi jakaa. Saa sitä soppakattilasta yrittää ammentaa, niin ei sieltä kauhaan tartu, vaikka olisi kuinka suuri kauha ja kuinka etevä kokki.Jos sinne ei ole pantu aineksia.Mitä minnoon kokannu, niin jos kattila on tyhyjänä hellalla, niin se pärähtää koko paska. Niimpä seon tuo kansantallouski. Loppuu ne kattilat joella keitetään sitä yhteistä soppaa.

Juttuja pitäisi laittaa tärkeysjärjestykseen. Heikot ja sairaat ekaksi. Omillajalollaan seisovat kyllä pärjää. Hehän voi etsiä parempia mestoja, jos ei nämä olot miellytä.Ahkerija käsijä pitäisi saaha rutkasti lisää, että sellaset jokka ei omillaan pärijää tulisivat säällisesti hoijetuksi!

No, mitäpä näistä. Tuli vaan mieleen. Tyytyväesyys on kehityksen jarru - sanoo viisaat. Olkoon vaan mutta tuutymättömyyvessä on sovan siemen - tai ainaki kapinan. Täh! -O-31.1.2014