VÄREJÄ.
***
Naama punasena huutaa sokijareeta ihimisen pahhuutta. Viherijä veri virtaa kuohuen mustaan sieluun. Mustat jalat päästää nokija valakoseen lummeen..Hiilikummut kasvaa saastevuoriksi ja saastepilivet pimentää aurinkon- Tuulimyllyt hämmentää köyhan arlipäevää, eivätkä he tiijä kuinka olla. Aurinko paistaa risukasaan sieltä löytyyy Pelastava Enkeli.
***
Kyllä nöyrästi siinä kovempiki sälli pyöräöttäs takkija ja kasvonsa loes ylös taevaaseen. Huutajen syntijään anteeksi ja moettiin ihtijään kelevottomaksi kulukijaksi.
***
Saattaspa siinä Lusifeerustaki moettija ja piruva! Hyvässä lykyssä siinä voesi viesti mennä perille ja käyvä hyvästi. Tae pahassa lykyssä - niinku Lootin akalle!
***
Vieläkö se yhestoestahetki lienee käötössä vae joko sen trektiivit kieltää. Jos - niin seon äkkijä tievossa tuleva sijotuspaekka.Eikä siellä vilu kappase. Löylyvä piisaa.
***
Tokihan sitä on oltu kuumis paikos. Sitähän oltiin Syvärillä ja Kollaalla. Ja palavisaona oli kamalan kuuma. Että kun sattu oekija keskitys niin Isämeitäähän me poijat lakrateltiin, ja niin pelastus tuli. Eli ohi meni!
***
Että heitetäämpä se joutava uhuaminen ja noyrrytään! Ollaan jottae opittu. Vaekka ei niin neroja ollakkaa. Kerratahan niitä pitäs - kertaos on opintojen äeti.
***
Vae eikae tässä. Huumoririkasta päevää itekullekki säävylle. Seon vaen hurraos kun tämäki päevä on taputeltu. Mutta eessäpäen on pitkä päevijen jono. Kuitenkin yksi otetaan kerrallaan. Eikä muutenkaa tuu ahanehtia. Mihin tässä kiirettä? Moe!