PIENTÄ
***
Joo, Pikkusen meni silleen että meni pikkutunneille, pikkutuhmia jutellen ja aatellen, pienen pienessä sievässä. Mutta säkkipilli puuttui ja pakki. Mutta moraalia oli pitkärivi, jokaisella omansa. Homma pelitti maenijosti, mitä jos pientä lipsintaa.
***
Monella onkelma on oma ite, ei moraali. Elä helekutissa haaveilekkaa kaksinaismorraalia. Sullon kestäminen siinä yhessäki. Muija ei sitä toista huoli ja sun päähän ei kahta mahu. Pitäs laajentaa pönttyä?
***
Vaekijjaahan tuo on pähkäillä tuollaisia. Unet mennee ja rahat. Kolme naista ja kaksinais-moraali. Mitäs se kolmas tekee? Keittää kahvit? ELÄMÄ ON Kuvittelun tasollaki.
***
Moninaiset tilanteet kauhistaa minua. Kun ei tiedä kenet ottais... Valinta tilanne vaikea. Pitäisi olla moraalimittari. Tai moraalimetri. Naiselta vain puhallus. Kyllä sais. Korkea moraaliset olis helppo panna kahvin keittoon, tai veden heittoon.
***
Mora taas moraalia mitatessa on liian karkea väline. Voi tulla väärinkäsityksiä moraalinmittauksesta. Itsesääli itsessään on säälittävää.
***
Ja kuten jo vanha kansa tiesi sääli on sairautta niin eikun kaksi naista insuliinipiikin kaa pistämään. Ei tarvii Moraa eikä jää juuri jälkeä. Mora kuitenkin jäykistää miehen kuin miehen ja rauha hänen muistolleen. Käymme yhressä ainn......