...on meleko hankallaa tyyvyttää seksuvaalistanäläkää. Vaen onko se näläkää, paremminki kiimaa.  Sepä mielikuva ei palijo mahan kurinnaan auta. Vaen auttaako. Ehän minä tiijä kun en oo paekkakuntallaenen. Varmaanki seksi korreloe nälän kaa. Tuntus! Neon elämää suurempija asijoeta ja jokkaesella on oma makusa. No, ei ehkä vasemmalla? Siellähän ollaan kaekkeen tyytymättömiä.

Kyllä seon tuo tyytymättömijen tyyvyttäminen mahoton tehtävä. Kellä tekkee mieli seksii -  kuka leipäjonossa kärvöttää. Suattaapa olla semmossiiki joella on rahhoo liijan nirkosesti. Suatana kuka nuo kaekki tyyvyttää, aenakkaa pysyvästi?

Tyytymättömyys on toesaalta hyväki asija. Jos on tyytymätön niin sitä voe koettaa kohentaa olojaan. Sitte se on paha jos lipsahtaa ahaneuven puolelle sillon tyytymättömyys ruokkii ihtijään. Mulle kaekki huutaa ahanas suu ja käjet kaohoo tavarata vaekka muijen käsistä! Semmostahan nykyvään tappaa joka puolella. Ja eikö tuo vaen hullummaksi tuosta menne. Meeppä ja tiijä? Tietystikkää ei oo pakko josse taho! Ei helekatti. Ny ei tarina kohtaa sormenpäetä. Paras kokkeilla huomenna uuvestaan. -O-‎11.‎9.‎2013