OSA-57.
 - Voesihan tuota vilasta, Pökiö tuli viereisestä huoneesta. - Vaekka tuskinpa tuo kahtomalla kummenee. Paska on paska vaekka tuota kuinkaki tuijottee, Vaen jos herra mierevvää, niin pakkohan seon, Pökiö virnuili.
  Poliisit menivät Wolkkarin luo jonka peräosastossa Viskari istui raudoissa olevan Mykylän Saulin kanssa.
  Jos katse voisi tappaa niin siinä olisi ollut äkkiä kolme kuollutta poliisia.
  - No millainen sankari se tiällä aatossa istuksii. Onko tuo meinanna mittee äkkinäestä?
  - Suaphan tuota koettoo. Vuan minähän en vastoo sitte seoraksista, Viskari jurahti.
  - Lieneekö tällä sankarilla mittee sanottavvee? Kumarainen kysyi.
  Sauli vain mulkasi Kumaraista ja oli vaiti.
  - Sinä Pökijö kun oot tievon isä ja ratkasujen äeti, niin sanoppa aletaanko me tämän vesselin kanssa millekkää. Pitäskö soettoo kaopunkiin jos sieltä Ison saesi kiinni?
  - Turhoopa tuon kanssa alakaa rassaotuun. Eihän meillä ou tiällä putkookaa. Karkuuseenhan se lähtöö jos ei oo lukkojen takana.
 - Tuotapa en hoksannu. Se saatanan tekniikka ei vaen ilemesty paikalle. Helevetti, miehijä lommaotettaan ja rosvot pääsee juhulimmaan. Perkele, minä soetan tulukoon pitkää tae levijää
  Kumarainen otti kapulan ja painoi valintaa. Puhelin hälytti kauan sitten kuului jotain:
  - Se on Kumarainen Ruikanrannalta... Joo... onhan tämä edistynyt. Yksi vesseli tarttui verkkoon. Ihan oli meinannut pyssyllä uhkailla virassa olevaa poliisia...Joo, autossa on. Sitä kyselen laetetaanko paketti kaopunkiin vaen viijäänkö saunan taakse...Jaa, ettäkö sinne...? Joo sielläpä teillä on pelit ja pensselit. Sormenjälistähän sen näkköö onko se tämä sankari ollu kerräämässä niitä asseita...Joo tämä selevä. Pojat lähtee heti nakkaamaan vekkulin sinne. Me ootellaan sitä teknistä ossaamista... Täällä olisi työtä sennii eestä... Paskat, ei meillä oo välineitä. No ei olekaan ruumista, mutta on hyvä syy uskoa että sellainen löytyy...Jaa, tälle sankarille kyllä saa panna arestija enempi kun laki sallii. Kun oli meinannu poliisin ampua. Sitä ei päällikkökkään varmaan taho. Jaa, no olokoo! Kuulemiin!
(jat.)