...se mukavaa kun välliin on näetä juhulapyhijähhii! Tietennii tämä meikäläesen elämä on muutennii yhtä juhulaa. Konijakkija naamariin niin se kituminennii mennee muun vaevan ohessa meleko mukavasti.Se vaen onkelma ku ei rahat liikene konijamiiniin. Saman äijäöksen se antaa lumekonijakkihi.

Tietenniihän sitä voesi matkustella ja katella maalimmaa, vaen perkiisi kun ne nuo vaevat seoraa matkassa menipä mihin meni. Seon mukavinta istua perseellään ja tehä mielikuvitusmatkoja Honolulluun ja vaekka kahisuttaa kaeslahammeita.

Livenä sitä ei varmaankaa pääsis sellasiin tunnelmiin kun mitä jos antaa mielikuvituksen laokata.

Ja kun kaekkeja villijä päevällä kuvittellee niin seon rajuva kotimaesta elokuvvaa yöllä. Ite saa olla sankarina . Aena onnistuu nappaamaan sen kaoniimman naesen jolla on ihanat tissit ja perse pyörii kuin sepelimylly.

Aijae kun se onnii er toesta mitä känttästä tuskijesa kanssa maaliman immeisten vaevana ja haettana.

Ja sehhii on otettava huommijooon , että minnen oo mistää poekessa. Ei aenakkaa kukkaa oo laetellu sähköpostija, että ethän sinä tullukkaa. Ei edes ne Hulatytöt.

Muutenniihan seon tuo lentoliikenne paesunna sellassiin mittoehin , että eipa tuo lie paha jos joku pittäötyy moessesta hullutuksesta. Ilimanko ne kaekenmaalin sikarutot ja lintulentsut on vaanimassa meikänki henkijä . Seon taatusti tuontitavaraa. Ehän mulla oo sikojakkaa, eikä kanarijalintuva. Näen on! -O-17.4.2014