...näestä, kun minnen oo oekein asijoesta hajulla. Tarkotan tätä politiikkaa. Suurilla puoluveilla johtaja valinnat.  Ikä tekkee jatkuvasti myyräntyötä ja maalima mennee semmosella vaohilla etteenpäen, että kärrystä tippuu hyvinki nätisti.

Mulle on kyllä yhtä pitkää ku levijaa kuka mitähi tekkee joutessaan. Sitte suattoo jo kaohistella jos joku Moralla alakaa hipsijä ohikulukijoeta. Ohan tämmöstähhii ollunna. Mutta vähhiin on lööpit jääny.

Entäs tämä Soeni? Se halluaa näkyvä joka päevä lööpissä. Se paremmin Ilettää kun seon se tyrkylle tulo niin läpinäkyvää. Selevää tiktaattori ainesta, tyrkyllä joka paekkaan. Demokratija ei Timpalle oekein käö! Puoluveen moottori. Muut osat toemii miten sattuu.

NykäsMatti on vissiin tullu uskoon? Korkki kiinni ! Seiskan mukkaan uutta  Tapolan mustaa makkaraa on kiikarissa - vae liekö HK sinistä?. Palijastustonneja vaen kehhiin. Maene kasvaa - jos mahollista.

Onkae siinäki arpeeti. Keikkuva marijonettina immeisen pällisteltävänä. Höpelöt sitte ostaa lehtijä ja kassa kilisee - aenaki lehelle. No, on kae se hyväki että raha liikkuu. Ei pääse home tekkeen pahojaan. Eikä se laolutaetokaa oo niin kaksinen - oon kuunnellu. Vaen itekuhi yrittää kaekesa että maenittas ja naama näkysi!.  -O-‎ 9.5.2.014