Nimittäen se kaoheja vaalitaestelu. Toevottaan että kunnon ehokkassa löytyy munnaa, että turhat populistit jäävät nuoleen näppijjään. Väörynen vallaa kuninkas mukejaan.Pyrkyä piisaa-

On se vähintään kummallista että sinne EU:hun koettavat päästä sellaset jotka on Unionia vastaan. Jos ei homma passaa niin pitäsivät näppisä erillään.Enemmistön völökissä mennään.

Nyt eletään kokonaan eri maalimassa kuin joskus vuossata sitten. Nyt kaikkijen pitää olla kaikkien kaveri. Seon äkkijä ruuperi otassa jos jää orvoksi muista, ison karhun kainaloon.

Mitenkäs kävi Ukrainan.? Ja kaikkihan sinne Unioniin haluvaa. Toivottavasti kohta Venäjäkin? EU on kohta enemmän kuin USA. Taala kuihtuu poikkee ja kaikki maksetaan EUROILLA. Voi pojat, kyllä ne oli viisaita ne jotka alkoi EU,ta värkkäämään.

On se mahottoman hyvä asija kun ollaan siellä mukana ja siihen liityttiin. Voi vaan kuvitella missä montussa nyt oltaisiin ilman unionia. Korot olisi jotain hirveitä, mikään ei toimisi koska ei olisi kauppakumppaneita.Ja ennen kaikkea, rauhan eteen tehhään kaikki voitava.

No, mitäpä minä noista. Jokainen voi itse kuvitella tilanteen. Maajussit hihkuu eroa unijonista. Mutta mitenkäs sitten? Se on laulu kokonaan seis. Loppuu ne rahavirrat kokonaan. Ulkoa puskee halpaa ruokaa. Onhan ne mahtavat tuet, jolla on paljon maata ja elukoita. Milli euroa ???  Siihen investointi tuet päälle. On se rahan roisketta! Hyvä niin. Mitä sitä olikaan ennen UNIJONIA. Muistan hyvin. Pelekkää kurijuutta! -O-7.3.2014