Meitsi ei oo nykyään markkinahulinassa käöny. Silti on hyvä lämmin olo ja hellät jalat. Sori on ikävä kaveri kun se mennee jalan alle. Rahhaa en oo tuhlannu euruakkaa, silti on tili tyhjä.

***

Joki tässä mättää vaen vitunko välliä silläkkää on. Joulu menee kaurapuuroannoksella. Jos silläkkää. Entistä evästä riippuu leuan alla ja aivan mitätön ei ole juomapuolikaan. Kraanasta irtoaa. Ei ole jäässä eikä päässä, vaikka päänrako ottaa vastaan kun kaataa.
***
Seläntakana on tietennii kiva tuhertaa Ei siinä mittää. Kunhan muistovvaa että ei selekään ammu. Mora on paha vehe pahalle pojalle. Luoja varijelkoon moesista heitemanniista!

***

Heinät heiluu ja kukkulat horijuu. Tulivuoret tupraottaa tuhkaa silimille ja filimille kuvastuu tuskainen irvistys. Pelastuu ken voi. Jos ei voi niin voivoi!
***

Komijat huomataan ja kauniit palkitaan, mutta maan matoset noukitaan parempaan talteen. Niissäkö tulevaisuus? Ken elää se näkee jos on näkö tallessa.

***
Taijettaan palijo ropakantaa panna liikenteeseen ny joulunalla. Miten se vittumainen naapuri yheksi päevää paranis. Kuitenki sanotaan Hyvää Joulua. Käsi taskussa nyrkissä. Ollaan me kyllä meleko sankareita?

***

Kah näenhän se mennee. Poes joka pahentaa. Vuan kylläkae se joku ratkassennee tämän urraa aukasevan ajatuksen. Tai liekkö välii? Kuka se pyhinä? Tae mikä sen tietää mitä sattuu Otetaan vastaan mitää kohtalo antaa! MOI!-O-13.11.2014