...pihat ja pallit. Saakeli kun nakit näpyttää miten sattuu, eikä ehi tarkistaan. Paa arvaamalla jos halluut tietää asijan laijan. Tae välijäkö hällä silläkkää? Ilman väliä ei ole rakoa. Sievä sileä on nätimpi kuin turhat kruusaukset.

Pankissa lainaa ja kohta on vainaa jos ei lainaa maksa, mutta kun maksa on heikko ja liha on vahva niin lihakeittova mieluummin. Maksaa se maksaki ja matka - jos lentsikalla lentää. Asija eri jos on oma kone tai vieläkin paree jos hevoonen?  Polle vielä jaksaa. Eikä kysele taksaa.  Monikaa ei halluu maksaa kun on muutenkin varakas ja salarakas.

Taivaassa tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Mie haluun kuumalle puolelle. Palijo on kärsitty viluva ja näläkää...on se aeka hikkoellakki?

Mitäpä Joesta , eikö suommalainen Jouko keleppaa. Oesikko tässä jenkkiin kallellaan. Varotaan ettei kaavu maeto laattijalle. Valijo meitä armahtaa. Johtotähti meidän oppaana on. Oi saavu tänne ja tee mitä on tehtävissä - parannus tai huononnus. Siitä se kuitenkin lähtee kun lämpenee ja jos ei lähe nii olokoon vain paikallaan. Kyllä mie sen häpijän kestän. Tuskinpa estän, sillä mentävä on jos menettää eilisenpäivän - huomiseen!‎1.‎7.‎2013 -O-