...alakaa taas kötöstelleen jotaki immeisten harmiksi . Huumormielellä tässä koetan olla liikenteessä. Vaen eihän se meikäläesellä taho tuo huumorinkukka saaha tuulta siipiisä alle. Toesaalta onko se ees lentävä. Huulethan kuulema on lentävijä varsinkin pittaalliselta huuli lentää kuulema hyvin herkästi. Mulla ei kumminkaa oo kokemusta pittaallisista, eikö neo sen vanahan testamentin väkijä - muistelen - että meeppä ja tiijä näestä. Toki voet pysya paekallasi jos on tietopohojaa ennestäsä.
***
Muutenhan mennee komijasti. Eijoo vilu, nälästä ny puhumatta. Velatki alakaa näestäpuolin muuttuva saamisiksi.Elämä on joka suhteessa heleppuva. Tietenki sen voesi tehä pirullisen vaekijaksi jos raahautusi tuonne kaekenmaaliman ruska- sunmuille retkille.
****
Onnikassa istuva jamottaa samolla sijoella tuntikaosija välliin jotaki muka erikoesta tiiraella. Voe Hyvää Päevää. Mitä se siitä kummenee jos muutama kymmen mummaa ja pappaa kohetta tiiraelee. Eihän se tietenkää ota(jos ei pääsymaksuva) jos ei nanakkaa. Mitä sillon merkitystä merkittävän rinnalla jos vaekka ei jottae kiven-tae muutamukuraa ei satu näkemäänkää...Täötyy sanuva: On niillä huvit!!!
***
Siinä sitton elämisen laatua kun tekkee semmosta mistä tykkää, ei semmosta mitä suuret massat tekee. Jos suurimman naotinnon tuntuu saavan sohovan nurkassa loekoelemalla, niin kellä se mahtaa olla oekeos siitä arvostella. Sehän on jokkaesella ihan ikioma tuo elämä ja kuki käöttäköön sen sitte niin ku itestä hyvältä tuntuu.Kuntoko mennee? Mitäpä se kelekkää kuulu kunki kunto? Eipä ne elukatkaa käö kuntolenkillä? Täh!
***
Ei sitä maha joutavampaa "ilua" olla kun tuo linijurissa matkaaminen. Perse puutuu ja paekkoja särkee. Kesällä on kuuma ja talavella palelee kun on pakkanen. Aivan on hanurista moenen ilottelu. Onneksi sei oo pakollista. Vaen kuten sanottu joka siitä tykkää - niin turvallista matkaa.!
***
Sää on ollu monipuolista. On satanu ja paestanu. Sitä se näöttää tällekki päevää. Punertaa marjat pihlajan ja lehtiinki alakaa ilimestyvä värijä. Se on kohta ruskaa. Kuhan nappaa muutaman pakkasyön sitä onki ympäristö värikylläenen. Tarkka on +12.6 , aleneva suunta. Ku ei tulis kaatosatteita tae pahoja ilimoja niin milä tässä. Kova myrsky se tuntuu vanahoessa luissa ja ytimissä. Mutta näellä mennään mitä saahaan ja käötetään entistä jos ei uutta anneta. Heleppuva?