... vallanmulijaotuslaolut oottaa kilijujaasa. Tartu aekaan sinä kaltoen koheltu ja raskaotettu. Se voe olla viimmenen taesto. Kato ku vasurit kuollee sukupuuttoon ja arkejolokit aekanaan kerevää niihen luurankoja kokkoelmiisa ja ihimettelevät miten sellasella aevokopalla on ylleesä voenu tulla juttuun.
***
Eihän se tietenkää häpijä oo jos piä on umpiluuta. Se on luonnon valinta ettei tule liikaa sanomista. Silla armahtaahan voi sellaiset joilla ei päässä tikitä, sillä nehän eivät tajua mitä tekevät. Tae paremminki ovat vaen.Ei synny käjenkuvvaa eikä kouraan tuntuvaa.
***
Rauha ja rakkavus voettaa äkkiväärät ajatukset. Olkaamme kiitollisia että viisaitakin on joukoissamme. Nerojahan tosin on joukossamme, mutta he pitää kynttiläänsä vakan alla. Toivotaan, että säilyy vakka palamatta - ja älli! Alli jos palaa on toevo mennyttä.
***
Varsin moni vettää tuota vaehtoehottomuuven linijaa. Ollakko vae eikö ollakko? Sitä ne pähkäellee saamatta mittää tolokkuu tuohon roplematiikkaan.Tumput suorana seisoo surkia sakki hämmennyksen vallassa.
***
 VoeXiissus kuitennii kun oesi pikkunenkaa monttu siellä kallossa aevvoja varten voes tapahtuvä ihime? Moniki huommaesi , että vaehtoehtoja on mualima pullollaan ja sen että voe sen tehä toesinki. Ei oo pako takertuva vaehtoehottomuuven haarniskaan.
***
Vaen eikae se mun syy oo jos joku ei tajjua vähhää palijosta, eikä viärrää oekijasta. Käpälät täötyy nostaa pystyyn ja toevua pahinta ja pelätä parasta. Sillä kaekki mitä suustanne vyöryy voijjaan käöttää sanojaasa vastaan. Varsinnii nuo kerettiläeset ajatelmat saattoo saaha arvaamattomija lumivyöryjä aekaan. Minkä pirun mie sille voen?
***
Näöttääkseni sirotteli tekstiin sivistystä ja sivistys-sanoja tietämättä niijen merkitystä, Mutta onko välii umpiluu ei monttuja kaepaa.