...seon tuo mielkuvitus niin tehokas että tempassee vaekijanki asijan siejettäväksi. Iliman mielikuvitusta olisi melekosta tuskaa selevitä arkisessa elämässä. . Voe xiisus, kun asijat voe maalata kokonannaan riemunkirijaviksi. Korijoeksi myöskin!
***
Tuo on hyvä! Poekani, olet oekijalla tiellä. Nöyrryys se on uusi alaku sinun henkiselle kasvulle. Veikkaampa että sulle käö vielä hyvin? Eihän sitä tietenkää voe aamenella sannoo, mutta kumminki! Toki lukija voe olla tyttärijäki, mutta naiset pärijää aina!
***
Vielä pittää selevittää kun moni pohtii tuota vasenta ja oekijjaa . No asijahan on ihanki selevä. Sillä Akrikoolilla tuli pikkunen kämmi kun se pohti noeta puolija. Oekijahan on tietenki oekija! MUTTA...? Vasen? Mikä hemmetin vasen? Sehän oesi pitäny olla VÄÄRÄ. Oesippa se heleppuva ellää jos näen oesi nännit.
***
Politiikassaki se antasi hyvinki tottuuvellisen kuvan olevasta tilanteesta: Oekija = oikija, vasen =väärä. Keskellä kulukijat tekkee välillä oekeita asijoeta, välillä vilunkija. Ohan tu monneen kertaan nähty. Voeshan ne vasemmistossa varsinki Vääräliitossa kokija melekosen rommaksen. Kuka se väärää kannattaa?
****
Aotollahhii kun aijaa niin muija sannoes: Aja väärään!! Ylleesähän ajetaanki väärään. Saatana sukullaesiin ja sillon ollaan kyllä väärässä paekassa olokoon aeka mikä tahhaan.
***
Lehekki selevittäsi tohkeissan VÄÄRÄÄN kääntyny ajo vastaantulijan etteen. Vasenkätiset työkalut saesi kärrätä kaatopaekalle. Kukapa se väärällä kalulla mittää aekaan saa?
***
Siis kaekenkaekkijaa. Pitäskö panna alakuun kansalaesalote sehän on ny ajan sana.... vasemman vaehtamiseksi vääräksi.Meleko varmasti 70% oesi hankkeen takana - tae aenaki vieressä? Tae siis oekijassa -O- ‎16.‎10.‎2013