HELEKATTI.
***
PITI taas asijastatehen ruveta kattelemmaan josko sitä jottae ajatuksentynkää valluu sormenpäehin. Mihinkää maalimanparannukseen ei oo tarkotus rynnätä vaen ajankuluksi kattelen onko mieleen jääny mittää polunvarresta- Tämähän on Murheellisten laolujen maa joten kurkataanko himolottaajan elämään!
***
LOTOSSA ne pyörii suuret rahat. Porukalla kerräellää milijoonapotteja jollekki muulle. Elekää naurattako, että se mulle tae sulle sattus. Neon eri yksilöt ja Hannu Hanhet joella on onni ja viuhkat. Meille on annettu vaen se maksajan roori. Muutaman eoron "voitot" on vaan syöttövettä huiman myllyyn.
***
SITTEN kun lisätään pottiin pari millii niin sitten muka kannattaa pyytää vaekka ei saesikkaan. Vaekka takkuu varmasti tietää ettei saa. Potin suuretessa kiima yltyy ja satanen on paperija kun pyyvetään sitä isua jytkyä. Vaekka saatana kuinka oekijat numerot laettaa niin kelemit arpovat väärin. Varsinkin nyt kun Maekkarin huijarit sae pelattuva itteleen pelit ja vehkeet'
***
VOETTAMATON lottuaja yltyy raevoosa, että ei ennään koskaa. Arvonnassa on selevästi vilunkija. Herrat käärii jollaki konstilla rahat itelleen. Monenlaesta teorijjaa ja visijuva rahasa menettäny kehittää mielessään kunnes hukuttaa pettymyksensä kossupulloon. Kalliit on jättipotin lunnaat. Vitutuksen saa vaen palakaksi.
***
VAEN elä se mittää. Tuskin vikko ehtii puolivälliin kun Lottuaja on henkijä täönnä laatimassa varmaa rivijä josta ei iso kala ui ohi. Nerokas verkko on viritetty. Siitä ei voi kieroinkaan arpakonneen pyörittäjä voe ohi ajaa. Mitä jos muutama satanen meni, seon pientä milijoonijen rinnalla.
***
KOETTAA lauantaeilta. Kupongit vapiasevissa kourissa haalautuu Himo - Lottuaja töllön ääreen. Saata - vielä maenoksiaja. Saa.... Saaterin ketkulat kun hyvä systeemi piti tuhota. Maenosten aekana voe värkätä mitä vaen pallojen kanssa. Viimmenki - mitä? Ei pellaa vehkeet! Johan se arvasi. Aena raha mielessä...- tanantana.
***
NIINKÄVI ku laolettiin. Paras 3 ja lisä! Mitä tämä hyövää. Akka saakeli - sanot väärät numerot - aenaki aattelit. Otan susta eron, Varmasti sitte lottoki onnistaa, -tana, misson kalijaa! - ja palijo!