VARULTA.
***
KEHENONLAESESTI tässon yö nukuttu. Kesäyö ¨valosuus ei nukkumista oo häirinny. Kolotus ja krampit kylläki, vaen sehän on fakta, vanhat luut kitisee - kuivuuttaanko? ParkkiSonni joka hetki valmiina tekemään olemisen helvetiksi. Tabua naamariin antaa hetken helpotusta. Elämä täytyy sietää.
***
KAURAPUUROSSA asuu totuus ja elämä. Kaurapuurossa kuulevan siemen. Puuronsilmästä katsoo ymmärtävän katse. Hassuna henkailee henkari ja palttoo on unesta tehty. Turkki huokaa minkkien elämän tuskaa ja ketut kanalassa viettää verijuhlaa. Piipertäjä tuhlaa aikaansa turhuuteen ja se on tarhurilta poes! Tarhurin jännitys tapissa! Miten tänä yönä?
***
NAAPURI suulissa orgiat kamalat. Trenki panee heiniä seipääseen ja piika ottaa onnettoman sulojensa suojaan. Kaiken varalta. Suuret kellot moikaa kristityn syntejä. Maa rouvvassa makaa ja Saharassa on polttavaa hiekkaa. Ikuinen routa ihmisen sielussa sula ei koskaan. Roskaan hukkuu ihmiskunta enemmin kuin arvaakaan. Muovi on ikuinen ja riekaleet lepattaa ivallista nauruaan.
***
TYHJIKSI jää pirun konstit ja saatana tuntee täyttymyksen kun köyhä sortuu rikosten teille, mitäs meille! Henki ahtaalla kuollut sielu vaeltaa pimijässä ja toistaa lakkaamatta BÖÖ! Tarkemmin katsottuna se on Lipponen. Kesäkenkää ei talvella parane asetella koipeen. Kylmänvihat katkaiseen hennon oraan.
***
ELÄMÄ ON Zitä yhtä ja samaa. Ei kirkastu päivä ei kumota yö. Paksut pilvet peittää lapsuuden leikkipaikat. Keitän saikat, kyllä lähtee ennen kuin palaa, paitsi jos salaa tekee temput, eikä voi mitään kun luonto ajaa tikanpoikaa puuhun. suuhun joku tunkee varpaat ja jalkasieni maistuu limanuljaskalta! Siitä huolimatta rukoilkaamme, että helteet eivät tulisi. Sehän on simulointia tulevaan. Kaiken varulta!!!!!!!!