pirisee korvaan tämäntuosta. Kyllä moni oesi vastaamassa jos joku blonti ehottelleisi, että tarijolla on vaen ei kauaa. Ylleesä soettaja kumminki on lehtikaoppijas. Ommaa aktiivisuutta ommaava voe tietty soetella itekki . Numeroetahan on paskalehet tuluvillaan  Hönttejä ne on nuo ministeritki kun tämmössiin satimmiin hyppäävät. Viriilimmät monta kertaa. Lienee yläkerrassa tyhyjää kun alakerrassa paineita.

Aviisiisa lukkee aena päevittelyjä sinne jos tänne. Jopa sotiminen pitäsi tehä niijen kaavan mukkaan. Vitunko väliä  sillä on onko valakijoeta  vai mustia sotimassa. Jos hyöt sinne omasta tahostaan mennee, niin turhaa siitä muut turisee ja kauhukertomuksia itkee. Tarkotan nuita vappaaehtossii! Tasan tarkkaan sotilaat tietää mihin ryhtyvät. Sitte olisi sanomista jos väkisten vietässiin. Eikös ole näin?Tulipahan vaen mieleen.

Oekijastaan eijoo pahemmin kärsitty viluva ei näläkää, vaekka ei lampaanviulu oo soenu eikä rasvaruuvat  oo laotasta taharannu. Paremminnii naurujuhullija oon viettäny, ileman ilokaasua.

Se kun oekeen äkijän pierun pölläöttee ja vielä kuuluvasti niin jo vettäötyy immeisillä suu korviin. Parraemmillaan tyrskivät ku teinityttäret kalijaa saahessaan. Että ei ku lattaa ja laokase, siinnä se nuorruus kulluu. Tulihan tuosta taas melekosta tilikkutäkkijä. Liekkö tuo niin nuukkaa kuhan ny jottae näpyttää. -O-‎6.‎8.‎2013