Nahkat silmillä katselin kun muuan puupää posotteli läpi lankkuaijjan. Ei käynyt kuinkaan, tuli vaan lankulla päähän mutta ei se mitään kerran kirpasee ja sitten palaa muisti. Paluumuuttajalle sapuskaa tai ainakin lämmin peti.
***
 Meikäläinen on alkanu kunnostaan menopelijään - tätä Petterijä. Nehän on katastukset ja pientä remonttia. Miten äijän käönee ja Petterin?
***
Toki Petteri on vielä kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta annan sille Taapermannija ja Leinoo niin jospa alkaa kiiltään. Jos sekään ei auta, turvaun Kinnuseen. Munaruoka aina tepsii. Petteri on tuo vanaha koni jolla ratsastan. On mulla uuvempiki. Seon niin raju ettei pysy haskassa - sillon aenakaa jos on ottanu! Niin tään uuvemman nimi on OTTO.
***
Kyllä Petteriki kierroksia ottaa, kun vain ratsastajan pää kestää. Mulla tää uus on ollut remontissa. Pyöri nääs vastapäivään ja nakkasi eilisen synnit silmille. Mutta paskatkos siitä? Vehe vaan leikkuupöyvälle ja asennettiin suunnanvaihdin. Saa nähdä oliko välitys oikea, vai välittääkö lainkaan, tiedä vaikka menee vihan puolelle. Siitä ei kantsi juuri pultteja kirkuva, kun mutteri on hukassa.
***
Petteri ei kyllä ole tottunut kauraan. Saa mahanpuruja. Sitten tahtoo mennä plörinäksi ja päästöjä pukkaa. Taisinpa mainita jo oireista. Spelttiä Petterille niin nousee avaruuteen.
***
Joo maankaatoihmehän Petteri oli sillon kun sillä alavariisa ajelin. Naiset oli lääpällään ja miehet mustasukkasia. Ajattele hevoselle....On se kyllä mallillaan.......
***
Jos Petterissä joku falskaa ... Mulla on jotain varaosia. Päähän sillä on iso ja painava, että varua pittää ettei jää alle. Niskanpäälle pitää pyrkijä. Vastukset on voittamista varten ja varressa on yleensä pimeää, ainakin saappaan. Pimeyvven töillä rakennetaan Mustaapörssijä ja polliisi on ovela?? -O-‎27.9.2014