smileyollaan taas uutta viikkuva alottamassa. Aamun herijat tuossa tuliki jo heitettyä. Nyt oesi höpinöejen vuoro, mutta siinäpä se! Mistä sitä sanoja kaappaa kun sanavarastonovi on lukossa ja avvaen kattelussa. Jos käöttäs laenasanoja? Mitäköhän siitäki tulisi? - sijansaksaa?
smileySeon muuten meleko urakka keksijä joka aamu jottae asijaa. Vaekka aenahan sattuu ja tapahtuu, mutta eihän kaekkija kehtaa maalimalle höpöttää. Politiikkahan on ylleinen aehe, mutta  siinäki tällä hetkellä suvantovaehe.
smileyElämä itessäänhän on hyvinki laulun arvoinen. Yksin on kumminki hankalaa väettää mittää, eikä minä miksikää oppimestariksi rupia.Eikä taija ollakkaa. Mutta kuhan jotaki höpäjää. Ohan se tyhyjää parempi.
smileyToesaalta kun kattelee noeta naapuri blogeja, niin samossa vaekeuksia näöttäs monella olevan. Monilla lisäksi postauksia kovin harvoin. Nuo käsityö-ruokajutut tietysti kiinnostaa laajasti, mutta eipä siihenkää kaekilla o mahollisuuksia.Lisäksi monet pelailee kuvien avulla. Siihen meikällä ei välineitä, eikä taitoakaan. Näin ollen jatkan entiseen malliin. Ehkä joku kuitenkin kurkaa tänne vastaisuuvessakin.
smileyToki olen kovasti tyytyväinen blogin suosiosta. kohta 100000 kävijää. Mittarihan laskee vain kerran kunkin kävijän päivässä, eikä omat avaukset laskuriin vaikuta, niin tosiaankin melko joukko täällä käy päivittäin. Kiitos!
smileySäätäkin on taas luvassa. Sutjakkata  pikkupakkasta -9.1 näyttää dikitaali. Loppuviikosta kuulema taas vetasee kylymempää. Eessäpäinhän ne on vielä talaven hirmupakkaset ja tuiskut. No, vahvat seinät sujaa tuulelta ja kaukolämmössä riittää lämpyä jotta sulana pysyy. Joten meleko pienet tässä on tällä hetkellä murheet. Se jos mikä on näellä vuosin plussaa, vaekkei K-kaopassa käykkää! -O-