... tässä onnii vähissä, niin pittee pistee eholle puuta heinee. Puusta jos ensinnäe poriseisi, niin mieleen juolahtaa Venäläesen Puttiinin puupää.. Vaekka ei kae se mua pitäsi hipasta sentijjää!. Vaen kun joka saranassa nuo mölytoosat höpöttää niistä niin jo vain se mieleen jää.

Outtako muuten huomannu kun joku iskelmän renkutus jää soemaan päähän? Korvamavoksiko ne sitä sannoo?  Ei sille voe mittää vaekka koettaa sen vaementaa. Kohta se taas siellä soi ja se soi. Joskus se ärsyttää jos joku mainos jää päälle. Mainonnassaa varmaan tehokkainta on esittää mainos lauluna tarttuvan melotijan kera.

Puu osastolle voesi vielä maenita, että puun hinta on nousussa ja vienti vetää, kuhan jaksaa aekasa oottaa. . Sehän on hyvä se. Voimme me joutilaat köllistellä laeskana ja seoraella kun rahat virtana vieriivi poes. Jollae konstilla se raha kumminki tarttuu pyyvykseen ja sitä on niin palijo, että raahtii muutamasta kympistä luopuva.

Ohan tietennii itestään selevää, että mettään voe myöskin eksyvä. Moni on eksynytkin, jopa ijäkseen. Vaen sei oekein liity tähän puuosastoon, niin voimme ohittaa asijan. Tosin näen kesällä on monenlaesta metässä, mutta pyssyy poes nii ei hirvikärpänen nappaa.

Sen sijjaan heinä rintamalla oes palijohi kommentoetavaa. Ei ny pijä kumminkaa vettää väärijä johtopäätöksijä. Heinijä ei oo kengissä sen enempää ku hatussakkaa. Joskus kuitenkin on ollu heinänuha . Heinäluomaa muistaessani näen punaista. Miksihan se lienee sossujen väri. Joku sennii tietää vaen tulleeko mulle sanomaan? No, EI. sen tiijän entuuvestaan. Palautetta kun tulee kovin vähän. Johtuneeko minun kapea-alaisesta katsannostani. Tosin ei näkökää niin rapia oo.Puuta heinää lienee kuitenkin  aivan sopiva meikäläiselle. Näellä mennään -O- 21.7 2014