HALLOO!
Kuuluuko? No, ainakin tuulen huminaa, rietaotuuko myrskyksi?
Elonmaeninkihan se korkijana käöpi - toesinaan. Vastamäkkeen ylleesä kivutaan mutta joskus päästellään alamäkkeen. Heleppo elämä ei aina oo hyväksi - eko kasvaa liian suureksi. Sillon ei hyvä hyysäää! Onhan näissä oltu!
***
SEHÄN se pittää aena muistaa, että tavallisen kovija poekija oltiin. Ei tullu sääli mieleen vaekka naapurija paleli niin pirusti. Muuta kun nappi ottaan ja hyvästi! Kovia oli ajat, vaen kovia oli pojatki, tilanne vaati. Nykysiisä on sankarit hakusessa.
***
Sehän kuulema immeinen pellaa olevan tilanteen mukkaan. Kun on raoha maassa ja ihimisillä on hyvä tahto, niin sitä saattaa äetyvä uhuvammaan ylikierroksilla.
***
Ollaan niin kovvaa poekaa, mutta annahan olla jos on tosi kysymyksessä niin tippa tullee linssiin ja kuset housuun. Polovillaan könyten huuvetaan enkeleitä pelastustoemiin! Vaen ihimeijen aeka on ohi. Oma apu paras.
***
KOVILLE se ottaa ennen ko pehemijän löytää.Tuuli käy yli ymmärryksen eikä viisaita paikalla. Jäesin kynsin koettaa onnijaan, mutta koettanut on pimijä yö- ja aamuun on vielä aikaa!
***
Onnenomenoeta poemii ne joella on tuurin tynkää mutta moni jää nuolee näppejään ja sehän ei ruuvaksi rupia. Aenakaa jos ei oo leipuri ja käjet vielä taikinassa!
***
Joo vaen se pittää palata oleeliseen - eli rutiineihin Jos häntä tekis ratikaalin ratkasun ja nousisi parrikaateille ja julistasi sovan kaekkija vihapuhheita vastaan. Rakastakkaa immeiset !!