JÄÄKUKKIJA...
.....niitä entivahahaan pirtin akkunalasissa pakksella. Kovemmin pakastaissa lasi oli umpi jäässä. Nykysin ei taija ennää semmosta löytyvä..etteen päen on menty.Nyhhän yhteiskunta avustaa kehenosti asuvaa. Tiukassa paekassa pyhkii perseenki jos älyvää pyytää.
***
SE luuseria kirpassee kahalatessaan siellä tukiviitakossa. Sieltä on tukkee ja täältä on tukkee ja pönkkää siellä ja pönkkää täällä...Luulis saateri siinä alakaa katse kaehtammaan rehellistä immeistä silimmiin kattoessa.Paeneitahan luuseri purkaa punttisalilla! Vae onko tyytyväenen? Mitä sitä kissanpaskoo.
***
VAEN mitä hulluja. Kulukku suorana haokutaan hallitusta ja olevia oloja.  Julukijasti vuan huuvvettaan tämä mulle ja tämä. Kansalaespalakkaa ja sosijaaliappuu, asuntotukkee ja aotonostotukkee. Kaekki perkele pittää suaha makkoelemalla. On perkele se pääsy pahaksi.
***
JOOPA! Asiasta kuuventeen eli sexiin. Seon moni heti piilopaekkoja ehtimässä kun naarastiikerit hyökkejjää. Tae puuma! Seon usseimmalla tolokku poes kun kiimanen misu tekkee tosihyökkäöksen. Eikä ne ennen raohotu ennennku polliisit saavat sen kiinni ja pistävät raohottummaan. Semosija oon netistä ja töllöstäki havannoenu. Helepostihan tuon uskoo!.
***
NO, syytön kae minä oon. Minnoon vankasti pysyny asia linijalla. Joku voe tietysti eppäellä, että ei joo ollunna kaekistellen homma hanskassa. On ehkä lirahtanna jotaki rietasta joukkoon ja senhän tietää mitä siitä seuraa. Hylykimisrejaktijuva ja semmosta. Mutta riski on otettava. Historijankirijat sittä aekanaan valaskoon pimmeitä kohtija.
***
Vaen kyllä se siitä. Vaekka syksynen sää hyyvyttää kaeken kaoniin, niin uusi valakeus on oottamassa jo nurkan takana. Kyllä se siitä lutviutuu ja tilanne paranee jos ei pahene. Paekalaanhan sei pysy kumminkaa.