KRAMPPEJA.
***
Yön hiljaisuus ja uusi päivä alkamassa. Yritin nukkua, mutta krampit koivissa pani touhun mahottomaksi. Könysin koneen ääreen poriseen, ehkä aamuyösta saa muutaman painajaisen vetastua. Eipä aikaakaan kun sain aikaan muutakin kuin sanomista. Tekomies ei kauaa käsiään kahtele kun tarttuu toimeen ja ryty kuuluu kun poika painaa.
***
Taito tallessa ja vasara ja hohtimet. Nippu aetalankaa ja järki päässä niin saa jo ihmeitä aikaan. Suuret sanat ei suuta halkase eikä saita sanojansa syö. Mutta katso, ei mene monta melekeetä kun vahinko tulee ja kello kaulassa - mutta se seisoo. Pysähtyneisyyven aika valtaa alaa saahakseen sillanpää aseman, ja voe meitä sitten!
***
Hetki heijahtaa ja vesi virtaa, ennen kun eilinen on huominen. Periaatteessa vuuen päästä ollaan taas samassa päivässä, mutta onko se sama? Kysyy hän ja vastaa itse: Ihan sama.
***
Eilisen riekaleet lojuu lattialla ja huominen jo tekee tuloaan Taitaa tulla hyvä päivä? Se näkee ken kokee. Katiskassa veden eläviä ja hapen puutteeseen kuollut piisami.
***
Sen siitä saa kun kaikkensa antaa. Tuhkat viiään pesästä eikä mitään tule tilalle. Pilalle menee maitotuotteet auringossa eikä lihapala kauaa paikallaan pysy. Lihansyöjät liikkeellä jo aamusta. Musta aamu antaa merkin menneestä. Dinot tappelee ja mammutit juoksee kukkulan taa. Yössä on taikaaa ja Eeva antoi ja Aatamille kelpasi.
***
Työstä tekevän tuntee, sekasorrosta typerän. Kaiken keskellä kesäinen päivä ja synkeä syksyinen yö. Siitä se lähtee jos ei jo palaa - vaikka salaa postipankista meinaan!! Nyt uusi yritys Hyvä yötä ystävät  <3 <3