Se onnii kevä ny. Nollakelit ja räystäät tippuu. Paekotellen katottii ja pahimmassa tappaoksessa miehet katolta.Se on tuo pelti liukasta kostijana. Äkkijä sieltä tullee riikyytillä maanjalakaseen. Tosin tänä talavena ei juuri oo lumikuormaa kertyny!

Olympialaisettii loppu. Ministeri on seleveötyny kotijaan ja naama punasena selittää väsymystään. Ettei oo se narkolepsija kun näky pilikkihommissa olevan kysely tunnilla.  Mitallia tuli sentään usijampiki. Mahtaa silti olla metalli arvossaan. Monella maalla on kultaa roppakaopalla. On kai se mahtava summa joka urheilun ympärillä pyörii. Varsinkin jos laskisi tuntipalkan jokaiselle harrastajalleen.

Tuo ei ollu kannanotto pelkkä toteamus.Tosin huippu urheilu ei liene aivan tervettä. Terveyvven uhalla käytetään vaikka millasia mömmöjä.Sittä itketään jos narahtaa, että yskänlääkettä ryyppäsin! Tae astmapiippuva vetelin kun niin on henki ahtaalla. Minä en JAKSA... huokaa moni ja ottaa vahavistusta.

Vaan eipä tässä kiihkiämpijä,  Aamukahvin keittoon tässä. Tuntuu olo sitä vaativan. Huomenna palataan asijalle. Ehkä virkeempänä. Viime yö jä tosiaan torkkuasteelle. Kutisi ja kolotti, Se on tätä. -O1.3.2014