...sitä voepi vilikasta taakseen ja kattua mitä sitton saanu viikon aekana aekaan, vae eikö mittää. Aenahan sitä jottae. On pilattu evväetä ja ympäristyvä, Kuulema itekullaki seon joku helevetin hiilijalanjäläki? Meeppä ja tiijä mitä seki meinaa? Eikö ne riivatut älyvä putsata pattiineitaan? Herroellahan se tuntuuki olevan aeka rankka. Lentäminen kuulema leventää sitä jäläkijä roppakäjellä.
***
Eksympä taas kerran polulta ilimojenteille. No, sehän eijoo rankastavateko? Mieluummin päenvastoen tae sitte vastajaloin. Eksyny oon sanojen viitakkoon... Päässsekö ylleiselle väölälle tällä fiilinkillä. Huonosti nukutti ja ny on väsyolo, ettei taho jaksaa käsiä pittää näppiksella,
***
Mistähän se olikaa puhe? Niin, ne viikon saavutukset. Monenkimoesta sitton muka yrittäny, vaen jääny käötännössä lykättyjen asijoijen lippaaseen,Perusteluna : Ehtiipä tuon, ja tehköön joka keksiny. Saakelijako tässä pingottaa ? Kattokaa te kylän koerija. Eivät ne duunaa, mutta leipäsä hankkivat, Koerahan on semmonen että melekeen kaekki joutohetket se makkaa ja vetelee - mitäpä muuta kun - koeranunta.
***
Kyllä kae se elämä onki menny liian tavarakeskeiseksi. Niin palijo turhaa ostetaan ja viskataan menemään kun uuvuuvenviehätys on siitä revitty ja uutta putkeen. Kita ammollaan sitte huuvetaan kuinka kehenosti mennee. Huonot palakat pannaan perseet penkkiin,Toevotaan että alakaa mennä sevverran paremmin, että uikutus loppuu!
***
Lämmintä viikonvaihetta, toivottaa hän!